Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Hout
 4. Terug naar OSB platen

OSB platen

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Materiaal

  Binnenruimte

  Kleurfamilie

  Waterbestendigheid
  i

  Afwerking

  Volume

  Binnen/buitengebruik
  i

  Vochtwerend

  Houtcertificering
  i

  Materiaaleigenschap

  Brandvertragend

  Buigzaam

  Kleur

  Type materiaal

  Serie
  i

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Gewicht

  Hoogte (cm)

  Prijs per m²

8 producten
Sorteren op:
i

JéWé OSB3-plaat tong en groef 4-zijdig 67,5x250cm 12mm

JéWé OSB3-plaat tong en groef 4-zijdig 67,5x250cm 12mm

Bestel & Haal op

Permanent 

lage 

prijs 

10,

99

per m² 6,51

icon
promo-card

OSB platen kopen bij Brico/Plan-It

OSB staat voor Oriented Strand Board. Deze platen bestaan uit verschillende soorten houtsnippers die op een vakkundig manier aan elkaar gelijmd zijn en die samen één houten plaat vormen. OSB kan een grote hoeveelheid weerstand aan vandaar dat deze houten platen vaak worden gebruikt als ondergrond voor parketvloeren. De platen zijn makkelijk naast elkaar te leggen en met elkaar te bevestigen. Bij Brico/Plan-It heb je nu de mogelijkheid om professioneel OSB te kopen en deze te gebruiken tijdens je klussen. De platen zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten waardoor je een ruime keuze hebt en je klussen beter kan klaren. OSB kopen bij Brico/Plan-It is niet alleen goedkoop maar je kunt er ook vanuit gaan dat je de beste kwaliteit krijgt. Bekijk het ruime aanbod nu en ga snel aan de slag.

OSB van Brico/Plan-It

Met de OSB van Brico/Plan-It kan je snel beginnen aan je klussen. Je kunt kiezen uit verschillende platen die makkelijk toepasbaar zijn op je klussen. Als je bijvoorbeeld bezig bent met het leggen van een laminaatvloer dan biedt de beste OBS van Brico/Plan-It je een goede ondergrond. OSB biedt een goede weerstand waardoor je er lang gebruik van kan maken. Daarnaast kan het ook grotere gewichten dragen dan andere houtsoorten. Het stevige OSB is makkelijk te bevestigen door de planken naast elkaar te leggen en aan elkaar te timmeren. Door het gladde oppervlakte van de planken is het ook goed mogelijk om verbindingen te maken met lijm. Alhoewel het OSB van Brico/Plan-It al op maat is gemaakt, kan het natuurlijk zijn dat de formaten niet toepasbaar zijn voor jouw klussen. Dan kan je de planken op een gemakkelijke manier op maat brengen met een professionele Bahco handzaag Profcut 475mm en bevestigen met Pattex houtlijm PU-Construct 750gr. Kies ook voor professioneel hout en ga voor het beste OSB van Brico/Plan-It.

OSB bekijken en kopen

OBS is niet bij iedereen bekend. Het kan daarom ook zijn dat je vragen hebt over het product. Hiervoor kan je altijd langskomen bij een van onze filialen waar we je kunnen informeren over de toepassingen van het materiaal en voor welke klussen het geschikt is om te gebruiken. Heb je de keuze al gemaakt, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om gemakkelijk en snel te bestellen via onze online shop. En ontdek ook ons ruim aanbod MDF platen!

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten