Allibert zwevend wc-pakket Aston 2,5/4L+3/6L

  • Dubbele duwknop
  • Kwalitatieve geruislose watertoevoer
  • Soft-Close toiletzitting
  • Versterkt frame vloer en muur

Toon specificaties
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Wil je je badkamer een jongere look geven? Of ben je bezig met het renoveren van het kleinste kamertje? Kies dan voor het Aston zwevende toiletpakket van Allibert.

De wc-pot is bevestigd aan een steunframe waarvan de verbindingen, slangen en spoeltank verborgen zijn.

In vergelijking met conventionele toiletten is de spoeltank stiller omdat de muur watergeluiden onderdrukt. Inspelend op jouw esthetische wensen geeft het moderne, volledig witte toilet een gevoel van ruimte aan de vaak ingesloten kamer. Op het gebied van hygiëne, is het schoonmaken eenvoudig en kan je de pot bijstellen op de gewenste hoogte.

Het complete Aston-pakket komt inclusief bedieningspaneel met een dubbele knop uit chroom die je aan de wand of bekisting kunt monteren. De dubbele spoeling 2.5-4 L of 3-6 L zorgt ervoor dat je bespaart op je waterverbruik. De structuur is versterkt met wand- en vloerbevestiging. De witte porseleinen hangpot met een gepast ontwerp is uitgerust met een Soft-close thermodur deksel in de vorm van de letter D.

Met het valremsysteem sluit de unit voorzichtig om niets te beschadigen en zo verdwijnt dus het onaangename geluid van de wc-bril en het wc-deksel die dichtslaan. De klep kan je makkelijk losmaken en is zeer plat. De toiletzitting is gemaakt uit Thermodur en is zeer solide en bestand tegen de tand des tijds. Bij Thermodur wordt het plastic geleidelijk verhard onder invloed van warmte en wordt zo een extreem hard en krasbestendig oppervlak.

Het ultracomfortabele toiletpakket, met een elegant ontwerp, is ideaal voor nieuwbouw en renovatie.

EAN: 5411747154249

Diepte
74.5 cm
Type
Zwevend
Breedte
52 cm
Kleur
Wit
Hoogte
127 cm
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires

toegevoegd aan je winkelwagen