Starwax voedende ledercrème 150ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ReinigingsmiddelenStarwax producten
 • Voedt grondig.
 • Bevat lanoline.
 • Maakt het leder glanzend en soepel

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ReinigingsmiddelenStarwax producten

Wat zijn de specificaties?

De Starwax voedende ledercrème rehydrateert grondig uitgedroogd leder. Kleurloos Op basis van lanoline en ossenpootolie. Voor meubelleder en fijne lederwaren (tenzij dit wordt afgeraden door de fabrikant).
In kleine hoeveelheden aanbrengen op het schone leder, inmasseren met een schone en niet-pluizige doek. 30 minuten laten inwerken en vervolgens opblinken.

EAN: 3365000400302

 • Substantie
  Pasta
 • Materiaal van doeloppervlak
  Leer
 • Schurend
  Nee
GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook