Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Schoonmaken

 • HG cementsluier verwijderaar 'Tegels' 5 L

  De HG cementsluier verwijderaar 5 L verwijdert cementsluier van o.a. alle soorten poreuze en niet-poreuze keramische tegels, plavuizen en niet-kalkhoudende natuursteensoorten zoals Noorse leisteen, graniet en kwartsiet. Het unieke van dit product is dat het wel het cement van het tegeloppervlak oplost, maar niet het cement uit de voegen.

  Vergelijk dit product
  33.57
  39.49
 • Brabantia pedaalemmer 'newIcon' daisy yellow 30 L

  Dankzij de unieke soft-closure techniek sluit het deksel soepel en stil. Het deksel sluit zacht en het bevat een superlicht te bedienen pedaal. Het heeft een reukdicht deksel. Het is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de slimme handgreep in dekselscharnier. Het bezit ook een anti-slip bodem en het beschermt de vloer en pedaalemmer staat stabiel. Inclusief proefverpakking van Brabantia PerfectFit afvalzakken (code G en gemakkelijk en praktisch onzichtbaar aan te brengen). Deze hoge 30 liter pedaalemmer heeft meer dan genoeg capaciteit voor al je afval.

  Vergelijk dit product
  59.49
  69.99

Schoonmaakartikelen voor het hele huis

Schoonmaken doe je samen met ons. Kies uit een breed assortiment, toegespitst op schoonmaken in alle betekenissen van het woord. Reserveer of bestel meteen online.