Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Schoonmaken

 • Forever brandpasta 1 L

  Deze Forever brandpasta 1 L is een gegeleerde brandstof voor barbecue en fondue. Het is ook geschikt voor het aansteken van openhaarden.

  Vergelijk dit product
  4.99
 • HG cementsluier verwijderaar 'Tegels' 5 L

  De HG cementsluier verwijderaar 5 L verwijdert cementsluier van o.a. alle soorten poreuze en niet-poreuze keramische tegels, plavuizen en niet-kalkhoudende natuursteensoorten zoals Noorse leisteen, graniet en kwartsiet. Het unieke van dit product is dat het wel het cement van het tegeloppervlak oplost, maar niet het cement uit de voegen.

  Vergelijk dit product
  39.49
 • Forever industriele onstopper 1 L

  De Forever industriele onstopper 1 L is een krachtige ontstopper voor alle soorten verstoppingen. Het vermijdt de geuren en degradeert de verstoppingen. Voor alle afvoerbuizen.

  Vergelijk dit product
  8.09
 • Bosch ruitenreiniger ‘GlassVAC’

  Deze ruitenreiniger van Bosch is ideaal geschikt voor het proper maken van ruiten op een streeploze manier. Hij beschikt over een duurzaam blad en gaat langer mee dan een conventioneel rubberen blad. Hij werkt geruisloos, zonder trillingen en de schoonmaaktijd is zeer snel. Inclusief ontvangt u een sproeifles, een micro USB lader en een ramenwisserblad van 133 mm.

  Vergelijk dit product
  89.99
 • Brabantia vuilnisbak 'Touch Bin New' matt steel 30 L

  Het nieuw ontworpen deksel van de 'Touch Bin New' van Brabantia opent stil en soepel bij de lichtste aanraking. Hij is echt makkelijk te openen, afvalzakken te vervangen en schoon te maken. Natuurlijk zijn er 'PerfectFit' afvalzakken verkrijgbaar. Er zit zelfs een gratis proefverpakking in je nieuwe afvalbak.

  Vergelijk dit product
  109.00

Schoonmaakartikelen voor het hele huis

Schoonmaken doe je samen met ons. Kies uit een breed assortiment, toegespitst op schoonmaken in alle betekenissen van het woord. Reserveer of bestel meteen online.