Rubson Vochtopnemer Aero 360 40m² 900gr

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LuchtontvochtigersRubson producten
  • 360° luchtcirculatie
  • 40% doeltreffender dan de klassieke Rubson navullingen
  • Eerste vocht vermindering na 24 uur
  • Bestrijdt schimmelgeuren
  • Met verbruiksaanduiding voor een non-stop vochtopname

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LuchtontvochtigersRubson producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

De Rubson Vochtopnemer Aero 360 40m² 900gr is een vochtopnemer is een geavanceerde vochtopnemer voor een snelle en effectieve vochtopname binnenshuis. Je kan het in alle ruimtes van je huis gebruiken! Dit aerodynamisch toestel, uitgerust met een navulling, laat een 360° luchtcirculatie toe rond en doorheen het toestel. Deze gebruiksvriendelijke vochtopnemer is uitgerust met een systeem om morsen te voorkomen. Door zijn omvangrijke oppervlakte in contact met de lucht kan hij efficiënt en snel vocht en slechte geuren bestrijden. Het is tot 40% doeltreffender dan andere Rubson-vochtopnemers. Het anti-geursysteem vermindert tot 70% de slechte geuren die in de omgeving aanwezig zijn.

De Rubson Vochtopnemer Aero 360 40m² 900gr is goed voor je gezondheid, want het voorkomt allergieën (ontwikkeling van huisstofmijt), reuma en gewrichtsproblemen, het koud en te vochtig aanvoelen.
Deze vochtopnemer is ongeveer 3 maanden actief in een ruimte van 20m². Eenmaal leeg, kan je de navulling gemakkelijk vervangen. Er zijn verschillende navullingen beschikbaar, neutrale en gearomatiseerde.

EAN: 3178040677760

  • Binnen/buitengebruik
    Binnen
GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.
Gemakkelijk thuisbezorgd
 

Anderen kochten ook