Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Luchtbehandeling

 • Tristar vaste airconditioning ‘AC5421’

  Door het gebruik maken van energiezuinige en geruisloze technologieën zorgt deze airco ervoor dat uw omgeving uiterst comfortabel is. Deze airco kan zowel ruimtes afkoelen alsook verwarmen. Hij is makkelijk te installeren door de eenvoudige koppeling van de binnen en buiten unit.

  Vergelijk dit product
  473.21
  599.00
 • Tristar vaste airconditioning ‘AC5422’

  Door het gebruik maken van energiezuinige en geruisloze technologieën zorgt deze airco ervoor dat uw omgeving uiterst comfortabel is. Deze airco kan zowel ruimtes afkoelen alsook verwarmen. Hij is makkelijk te installeren door de eenvoudige koppeling van de binnen en buiten unit.

  Vergelijk dit product
  552.21
  699.00
 • Qlima vaste airconditioning ‘SC5048 WiFi’

  De Qlima SC 5048 is een ideale airco voor het koelen of verwarmen van grote ruimtes. Deze wandmodel airco is uitgerust met speciale WiFi module. Zo kun je op afstand met je smartphone of tablet de airco in- of uitschakelen of de temperatuur aanpassen. Dankzij het spaarzame verbruik is deze split-unit airco een energiezuinige manier om de temperatuur in huis te reguleren. Het DC Inverter-systeem zorgt voor een ideale temperatuur zonder temperatuurschommelingen zowel ’s zomers als ‘s winters. De lucht in de ruimte wordt razendsnel op het gewenste temperatuurniveau gebracht. En vervolgens op een constant niveau gehouden, zodat onaangename temperatuurschommelingen vermeden worden. Dit alles verbruikt zeer weinig energie en maakt de unit bovendien aanzienlijk stiller. De SC 5048 wordt geleverd met 4m voorgemonteerde en voorgevulde leidingen. Dit maakt de installatie aanzienlijk goedkoper en sneller. Enkel het koppelen van binnen- en buitendeel moet door een erkend installateur verzorgd worden om eventuele lekkage van koudemiddel te voorkomen.

  Vergelijk dit product
  986.71
  1249.00
 • Qlima vaste airconditioning ‘SC5032 WiFi’

  De Qlima SC 5032 is een split-unit airco uitgerust met een WiFi module voor extra comfort en luxe. Zo kun je met behulp van je smartphone of tablet de airco bedienen. Dit wandmodel airco is stijlvol vormgegeven. Het eigentijdse, platte display past moeiteloos in elk interieur en is dimbaar voor extra slaapcomfort. De warmtepomp van dit model wordt ‘s zomers gebruikt om de binnenlucht te verkoelen, maar kan ook omgekeerd benut worden om lucht te verwarmen, dit levert een ongekend rendement op.

  Vergelijk dit product
  789.21
  999.00
 • Qlima vaste airconditioning ‘SC5025 WiFi’

  De Qlima SC 5025 is een wandmodel airco met bijzonder veel comfort en luxe. Deze split airco is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. De airco is fraai vormgegeven met een plat design en een eigentijds display. Het display is dimbaar, ideaal voor gebruik 's nachts. Bovendien is hij uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen.

  Vergelijk dit product
  670.71
  849.00
 • Qlima mobiele airconditioning ‘P534’

  De PH 534 airco is een ideale oplossing voor een jaar rond klimaatbeheersing. Stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. Stel de gewenste temperatuur in en het apparaat doet de rest. Het effect is meteen merkbaar. Dankzij de wielen verplaats je de PH 534 eenvoudig naar de ruimte waar verkoeling of verwarming wenselijk is. Hij is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. Bovendien beschikt de airco over een krachtige ontvochtigingsfunctie. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.

  Vergelijk dit product
  473.21
  599.00
 • Qlima mobiele airconditioning ‘P528’

  De P528 airco van Qlima is een ideale oplossing voor directe verkoeling. Stel de gewenste temperatuur in en het apparaat doet de rest. Dankzij de wielen verplaats je de P 522 eenvoudig naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is. Dankzij zijn WiFi-module kunt u deze airco bedienen via u smartphone of tablet. De airco beschikt over een krachtige ontvochtigingsfunctie. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.

  Vergelijk dit product
  338.91
  429.00

Klimaatregeling

Ontdek ons gigantisch online assortiment aan verwarming, airconditioning en ventilatie.