Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Massief en half-massief parket

 • Lamett massief meerlagig parket 'Narbonne' gerookte eik 13 mm

  Dit meerlagige parket 'Narbonne' van Lamett is een elegante en praktische vloer die uw interieur naar een hoger niveau tilt en een warme sfeer creëert. Door het zwevende plaatsingsysteem met click, kan het parket eenvoudig geïnstalleerd worden. Deze vloer is afgeschuind aan 4 kanten en de textuur is licht geborsteld met een Matte UV vernis.

  Vergelijk dit product
  31.19 per m2
  38.99
 • Decomode massief bamboeparket 15 mm

  Dit massieve parket van Decomode is een geverniste vloerbekleding in bamboe, enorm populair vanwege zijn unieke design en milieuvriendelijkheid. Dit bamboeparket, dat gelijmd moet worden, heeft afgeschuinde kanten.

  Vergelijk dit product
  28.79 per m2
  35.99
 • Meerlagig parket 'Manoir' naturel geverniste eik

  Het meerlagige parket 'Manoir' is een elegante vloer, ideaal om een vernieuwing in uw huis te bieden. Door het zwevende plaatsingsysteem met click, kan het parket eenvoudig geïnstalleerd worden. Deze vloer is afgeschuind aan 2 kanten.

  Vergelijk dit product
  35.99 per m2
  44.99
 • BerryAlloc meerlagig parket 'Legend' zuivere eik 11 mm

  Het meerlagige parket 'Legend' is een elegante en praktische vloer die uw interieur naar een hoger niveau tilt en een warme sfeer creëert. Dankzij het strook per strook-plaatsingssyseem,is dit parket makkelijk te plaatsen. U hoeft het gewoon aan te drukken en heeft dus geen lijm of slagblok nodig.

  Vergelijk dit product
  35.99 per m2
  44.99
 • Massief parket ruwe eik 14 mm

  Dit massief eiken parket geeft een warme en natuurlijke touch aan uw interieur. De eik is een materiaal waarvan de vezels dicht zijn, wat ervoor zorgt dat dit hout zeer sterk en duurzaam is. Dit ruwe parket, dat gekleefd of gespijkerd kan worden, is reeds voorgeschuurd.

  Vergelijk dit product
  26.39 per m2
  32.99
 • Massief parket 'Easiklip' naturel eik 18 mm

  Het parket 'Easiklip' is een vloerbekleding in massief eik dat geborsteld en geolied is. Desondanks heeft deze een natuurlijke en zeer authentieke kleur. Dankzij zijn innovatief zwevende plaatsingssysteem met aluminium clips, is dit parket makkelijk te plaatsen.

  Vergelijk dit product
  39.99 per m2
  49.99
 • Decomode massief parket geverniste merbeau 15 mm

  Dit massieve parket van Decomode is een vloerbekleding in merbeau, een exotisch hout die van nature vocht- en condensbestendig is. De planken hebben 3 friezen en 4 afgeschuinde kanten om tegelijkertijd een hedendaags aspect en een meer rustieke look te combineren.

  Vergelijk dit product
  39.99 per m2
  49.99

Parket kopen bij Brico/Plan-it

Ruime keuze in parket

Ben je toe aan een nieuwe vloer? Misschien ben je net verhuist en is de vloer van de vorige bewoner niet helemaal naar jouw smaak. Of heb je een grote verbouwing gedaan en is het leggen van een houten vloer de finishing touch? Ook houten vloeren vind je bij Brico. Van prachtige naturel-kleurige houten planken, tot stoere geschilderde vloerdelen. En van vuren- tot een eiken houten vloer. Met de handige klikranden, die veel houten vloeren hebben, en het juiste gereedschap om jouw vloer te leggen is het leggen ervan ook helemaal niet ingewikkeld meer! Uiteraard heb je ook een goede ondervloer nodig, deze vind je op onze website. Let erop dat je kiest voor de juiste ondervloer voor jouw woonsituatie. Bekijk ons complete assortiment maar eens op onze website.

Online alle parketvloeren bekijken en ook online kopen bij Brico/Plan-it

Om je in alle rust te kunnen laten kijken en vergelijken, staan al onze houten vloeren op onze website. Zo kun je van achter je computer precies zien wat wij voor je in huis hebben. En wanneer je de perfecte vloer voor jou ziet, kun je deze ook gelijk online kopen. Heel handig, want jouw houten vloerdelen bezorgen we ook nog netjes bij jou thuis. Zo kun je nog sneller en gemakkelijker aan de slag met het leggen van je vloer. 

Kies je voor houten vloeren of toch voor laminaat?

Twijfel je over een houten vloer of laminaat op de vloer? Vind je een echte eiken houten vloer het mooiste, maar zou de prijs een overweging zijn om toch voor laminaat te kiezen? Neem je tijd en vergelijk onze goedkope houten vloeren maar eens met laminaatvloeren. Je zult zien dat de prijzen minder ver uit elkaar liggen als je misschien had gedacht. Wil je persoonlijk advies van ons? Of hulp bij je keuze? Kom dan gewoon even langs bij ons in de winkel. Daar kunnen we je verschillende vloeren laten zien. We helpen je graag de juiste vloer te kiezen voor bij jou thuis.