DecoMode laminaat King Size Porto 8mm 2,530m²

  • Krasbestendig
  • Lichtbestendig
  • Zonbestendig
  • Eenvoudige installatie

Toon specificaties
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Laminaat Porto van de King Size laminaatlijn van DecoMode is te gebruiken voor het gehele huis. Door de tweezijdige V-groef wordt de lengte van het laminaat benadrukt. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de endless optiek, waarbij de uiteinden zo in elkaar overlopen dat de planken eindeloos lang lijken. DecoMode King Size laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. De slijtklasse is 32, de dikte van de plank is 8mm en de breedte 32,7 cm. De King Size laminaatlijn is verkrijgbaar in 5 verschillende dessins en heeft bijpassende plinten. Je krijgt 25 jaar garantie op het laminaat.

Slijtklasse: De meest gangbare slijtklassen beginnen bij 23 en eindigen bij 33, waarvan laatstgenoemde de grootste slijtvastheid heeft. Klasse 23/31 wordt geadviseerd voor normaal gebruik in een gemiddeld huishouden en klasse 33 in ruimtes waar constant veel verkeer is, zoals in winkelcentra of openbare gebouwen.

Door een v-groef aan de lange kant wordt een ruimte wordt optisch verlengd. Een meer landelijke karakter realiseer je met een v-groef rondom.

Hoeveel pakken heb je nodig? Bereken de oppervlakte van de te leggen vloer(en) (Oppervlakte = Lengte x Breedte) en tel hierbij 10% zaagverlies op. Deel dit door de pakinhoud.

EAN: 5400107572670

Ruimte binnen
Woonkamer
Kleurfamilie
Hout eiken
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Serie
Decomode Kingsize
Met houtstructuur
Ja
Decor
Porto
Rendement per verpakking
2.532 m²
Niveau van waterbestendigheid
Niet waterbestendig
Gebruiksklasse
AC4 Klasse 32 Normaal commercieel gebruik
Antislip
Ja
Kleur
Bruin
Type materiaal
HDF
Type verbinding
Klikverbinding
Garantie
20 jaar
Dikte lamel
8 mm
Lengte lamel excl. verbinding
1291 mm
Breedte lamel exclusief verbinding
327 mm
V-groef
2-zijdig
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires