• NaN
image_1

Rust-oleum niet-permanente fluorescerende grondmarkeringsspray groen 500ml

 • Sneldrogend
 • Ideaal op asfalt en beton
 • Ook op gras, metaal en hout

Toon specificaties

13,

99

per l 27,98

Productomschrijving
Rust-oleum niet-permanente groen fluorescerende grondmarkeringsspray 500ml is ontworpen om snel en gemakkelijk te markeren in bouwgebieden, voor ondergronds gebruik of voor verkeer. Deze verf droogt snel en is ideaal voor toepassing op asfalt, beton, gras, metaal en hout. Deze matte fluorescerende verf is bestand tegen temperaturen tot + 100 ° C. Als u van plan bent uw markering te bedekken, doe dit dan binnen een uur na het aanbrengen of na 48 uur. Voordat u begint met spuiten, de spuitbus krachtig schudden gedurende ten minste één minuut nadat u de mengkralen hebt horen botsen. Dit garandeert een optimale homogeniteit. Schud de spuitbus ook af en toe tijdens gebruik. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren, die elk vrij zijn van aromatische oplosmiddelen en is gebaseerd op pigmenten zonder lood of chromaat Voor het beste resultaat moet de temperatuur van de spuitbus hoger zijn dan 0 ° C en de relatieve luchtvochtigheid lager dan 85%. Advies van een kleine vriend: keer na elk gebruik de spuitbus om en spuit drie keer om om de klep te ontluchten.

EAN: 8715743018053

Specificaties
 • Technische kenmerken

  Roestwerend

  Nee

  Substantie

  Vloeistof

  Rendement per verpakking

  i

  2.5 m²
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurcode

  2833
 • Gebruiksgemak

  Hittebestendig

  Nee

  Overschilderbaar na

  48 u
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.

Alternatieven
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten