Résinence decoratieve plamuur 'Beton mineral' mol grijs 7,2kg

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Decoratieve effecten verfRésinence producten
  • Schok -en hittebestendig
  • Perfecte hechting

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Decoratieve effecten verfRésinence producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Plamuur 'Beton Minéral' van Résinence is een decoratieve plamuur voor gebruik binnenshuis op meerdere ondergronden zoals muren, wanden, vloeren, meubels, aanrecht, werkbladen, … De speciale samenstelling maakt het direct klaar voor opbrenging zonder primer, en geeft het een extreem hoge bestendigheid tegen krassen, schokken en hitte, voor een duurzame en trendy look.

EAN: 3700441902129

Toepassing
Binnen
Inhoud
7.2 kg
Afwerking
Beton
Droogtijd
24 u
Gebruik
Alle ruimtes
Dekvermogen
7,20 m²
Overschilderbaar na
6 u
Kleur
Mol grijs
GHS05GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook