Perfection Muur & Plafond Ultradekkend mat wit 10L

  • Dekt in 1 laag_x000D_
  • Uitzonderlijk rendement_x000D_
  • Uiterst duurzaam_x000D_
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Voor binnen

Toon specificaties
Inhoud
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Muur- en plafondverf (wit)Perfection producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Maak meters met Perfection Muur & Plafondverf Ultradekkend. De witte latex is ideaal om te gebruiken op metselwerk, beton, pleister, gipsplaten, behangpapier, glasvezel en bestaande verflagen op waterbasis. De verf dekt in 1 laag, is goed afwasbaar en ademend.

Roer de verf voor gebruik goed om en breng deze aan met een roller, kwast of verfspuit. Breng de muurverf langzaam en kruislings aan voor het beste resultaat. Reinig je gereedschap direct na gebruik met water.

EAN: 8711216419976

Rendement per liter
10 m²
Substantie
Vloeistof
Glanstype
Mat
Rendement per verpakking
25 m²
Overschilderbaar na
8 u
Binnen/buitengebruik
Binnen
Kleurfamilie
Wit
Toepassing
Vóór gebruik goed omroeren. Niet verwerken onder_x000D_ +5°C. Eerst de hoeken en randen schilderen met een kwast. Daarna de verf langzaam en_x000D_ kruiselings aanbrengen met roller of kwast op de muurvlakken. Grote muren zonder_x000D_ onderbreking afwerken. De verf niet te dun uitstrijken en geschilderde, nog natte_x000D_ oppervlakken niet meer narollen. Kwast of roller tijdens pauzes in huishoudfolie_x000D_ wikkelen. Het materiaal meteen na gebruik reinigen met warm water._x000D_ Voor gebruik met een verfspuit, de verf verdunnen met water tot de gepaste_x000D_ spuitviscositeit._x000D_ Verbruik en droogtijd worden beïnvloed door omgevingscondities en de aard van de_x000D_ ondergrond. Lage temperaturen en hoge vochtigheidsgraad vertragen het droogproces.
Kleur
Wit
Verfbasis
Waterbasis
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires