MoTip Carat verf spuitbus hoogglans lichtgroen 400ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenMotip producten
  • Zeer hoge dekkracht
  • Duurzame kleur en duurzame glans
  • Kras- en stootvast
  • Hoog standvermogen
  • Bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenMotip producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Laat de kunstenaar in je los met de MoTip Carat verf spuitbus lichtgroen hoogglans 400ml. De hoogglans verf spuitbus is geschikt om te gebruiken van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De acrylverf droogt snel en is gemakkelijk horizontaal en verticaal te gebruiken. De lak heeft een hoge dekkracht, een duurzame kleur en geeft een mooie glans aan het behandelde oppervlak. Na uitharding is de lak kras- en stootvast en bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden, zo kan je de lak zeker ook voor je projecten buiten gebruiken.

EAN: 8711347200603

Overschilderbaar na
1 u
Materiaal van doeloppervlak
Hout
Verwerkingsmethode
Spuitbus
Kleur
Lichtgroen
Glanstype
Hoogglans
Binnen/buitengebruik
Binnen
Rendement per liter
3.75 m²
Kleurfamilie
Groen
Rendement per verpakking
1.5 m²
Verfbasis
Acrylverf
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Zeer licht ontvlambare aerosol. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Zeer licht ontvlambaar. Irriterend voor de ogen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Dampen kunnen slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires