Levis primer lak binnen ‘Expert’ wit 250 ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Grondverf, primer & waterdichtingLevis producten
  • Omwille van de structuur van de materialen wordt de verf niet altijd gelijkmatig geabsorbeerd. Met een primer verdwijnen deze verschillen, net zoals onregelmatigheden op de ondergrond. Wat niet altijd het geval is met het schuren.
  • Een primer, of isolerende grondlaag, wordt gebruikt om onregelmatigheden in het oppervlak te verbergen en biedt aan een uitstekende hechtlaag. Dit is een ideale preparaat om oppervlakken te bereiden voor het aanbrengen van verf of andere stoffen.

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Grondverf, primer & waterdichtingLevis producten

Wat zijn de specificaties?

Deze primer is een dekkende grondlaag voor het hout en voor een toepassing binnen. Dit product voorbereidt het hout om geverfd te worden met een lak. Deze primer brengt een uitstekkend grip en een scherp eindresutaat. Het is een soepel product, regelaar van vochtigheid en heeft een goed indringend kracht. Het vormt dus een ideale voorbereiding voor een afwerking met een waterbasis lak.

EAN: 5412271255402

Kleurenpalet
Wit
Kleur
Wit
Droogtijd
1 u
Toepassing
Binnen
Bijkomende informatie
Geurarm
Inhoud
0.25 L
Overschilderbaar na
3 u
Basis
Water
Dekvermogen
14 m² / L
Gevarenaanduiding
Bevat 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on, methylisothiazolinone en C(M)IT/MIT(3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook