Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Vliesbehang

 • Decomode vliesbehang 'Artdeco' wit en zilver

  Het Decomode vliesbehang 'Artdeco' is bedrukt met een geometrisch dessin. Het dessin is weergegeven in de kleuren wit en zilver. De rollen zijn 52 cm breed en 10,05 meter lang en het behangpatroon wordt na 21,3 cm herhaald. De vliesbehang is een wandbekleding gemaakt van polyestervezels en cellulose, bekleed met vinyl. De dikte, de kracht en het gewicht zijn een ideaal voor beschadigde en zelfs onregelmatige muren. Hoe groter het gewicht en de dikte van het papier, hoe meer het de onvolkomenheden verbergt van de muur.

  Vergelijk dit product
  17.37
  21.99
 • Sencys vliesbehang 'Fine Linen' wit

  Het Sencys vliesbehang 'Fine Linen' is een effen behang. Het dessin is weergegeven in de kleur wit en de rol is 10 cm breed en 25 meter lang. De vliesbehang is een wandbekleding gemaakt van polyestervezels en cellulose, bekleed met vinyl. De dikte, de kracht en het gewicht zijn een ideaal voor beschadigde en zelfs onregelmatige muren. Hoe groter het gewicht en de dikte van het papier, hoe meer het de onvolkomenheden verbergt van de muur.

  Vergelijk dit product
  43.44
  54.99
 • Sencys vliesbehang 'Textile' wit

  Het Sencys vliesbehang 'Textile' is een effen behang. Het dessin is weergegeven in de kleur wit en de rol is 104 cm breed en 10,05 meter lang. De vliesbehang is een wandbekleding gemaakt van polyestervezels en cellulose, bekleed met vinyl. De dikte, de kracht en het gewicht zijn een ideaal voor beschadigde en zelfs onregelmatige muren. Hoe groter het gewicht en de dikte van het papier, hoe meer het de onvolkomenheden verbergt van de muur.

  Vergelijk dit product
  24.48
  30.99
 • Decomode vliesbehang 'Liniair Texture' grijsgroen

  Het Decomode vliesbehang 'Liniair Texture Glitter' is een effen behang. Het dessin is weergegeven in de kleur groengrijs en de rol is 104 cm breed en 10,05 meter lang. De vliesbehang is een wandbekleding gemaakt van polyestervezels en cellulose, bekleed met vinyl. De dikte, de kracht en het gewicht zijn een ideaal voor beschadigde en zelfs onregelmatige muren. Hoe groter het gewicht en de dikte van het papier, hoe meer het de onvolkomenheden verbergt van de muur.

  Vergelijk dit product
  26.06
  32.99
 • Decomode vliesbehang 'Linnen Glans' zand

  Het Decomode vliesbehang 'Linen Sparkle' is een effen behang. Het dessin is weergegeven in de kleur zand en de rol is 104 cm breed en 10,05 meter lang. De vliesbehang is een wandbekleding gemaakt van polyestervezels en cellulose, bekleed met vinyl. De dikte, de kracht en het gewicht zijn een ideaal voor beschadigde en zelfs onregelmatige muren. Hoe groter het gewicht en de dikte van het papier, hoe meer het de onvolkomenheden verbergt van de muur.

  Vergelijk dit product
  26.06
  32.99
 • Decomode vliesbehang 'Liniair Texture' donkergrijs

  Het Decomode vliesbehang 'Liniair Texture Glitter' is een effen behang. Het dessin is weergegeven in de kleur donkergrijs en de rol is 104 cm breed en 10,05 meter lang. De vliesbehang is een wandbekleding gemaakt van polyestervezels en cellulose, bekleed met vinyl. De dikte, de kracht en het gewicht zijn een ideaal voor beschadigde en zelfs onregelmatige muren. Hoe groter het gewicht en de dikte van het papier, hoe meer het de onvolkomenheden verbergt van de muur.

  Vergelijk dit product
  26.06
  32.99
 • Decomode vliesbehang 'Liniair Texture' grijs

  Het Decomode vliesbehang 'Liniair Texture Glitter' is een effen behang. Het dessin is weergegeven in de kleur grijs en de rol is 104 cm breed en 10,05 meter lang. De vliesbehang is een wandbekleding gemaakt van polyestervezels en cellulose, bekleed met vinyl. De dikte, de kracht en het gewicht zijn een ideaal voor beschadigde en zelfs onregelmatige muren. Hoe groter het gewicht en de dikte van het papier, hoe meer het de onvolkomenheden verbergt van de muur.

  Vergelijk dit product
  26.06
  32.99
 • Decomode vliesbehang 'Linen Sparkle' warmgrijs

  Het Decomode vliesbehang 'Linen Sparkle' is een effen behang. Het dessin is weergegeven in de kleur warmgrijs en de rol is 104 cm breed en 10,05 meter lang. De vliesbehang is een wandbekleding gemaakt van polyestervezels en cellulose, bekleed met vinyl. De dikte, de kracht en het gewicht zijn een ideaal voor beschadigde en zelfs onregelmatige muren. Hoe groter het gewicht en de dikte van het papier, hoe meer het de onvolkomenheden verbergt van de muur.

  Vergelijk dit product
  26.06
  32.99

Vliesbehang

Vliesbehang om snel een prachtige wand te hebben

Ben je op zoek naar mooi vliesbehang? Slimme keuze. Vliesbehang heeft namelijk geen inweektijd nodig. En geen gedoe met een behangtafel meer, want je behanglijm gaat meteen op de muur. Daardoor kun je heel snel, heel schoon en heel eenvoudig je muren behangen. Heb je al een idee welk motief vliesbehang goed zou passen bij jou thuis? Kies je voor een stijlvol effen behang? Of ga je voor een modern natuurlijk design, zoals houten planken of steentjes? Wat een heel mooi warm effect geeft. Vooral als je dit vliesbehang maar op een muur in de kamer doet. Of zoek je een vrolijk design, zoals bloemen of retromotieven? Bij ons vind je het allemaal.

Je kunt al ons vliesbehang online kopen

Online kun je al ons vliesbehang bekijken en vergelijken. Heel handig wanneer je nog niet precies weet welk behang mooi zou staan bij jou thuis. Maar ook als je precies weet wat je zoekt, want je kunt onmiddellijk het behang dat je wilt online kopen. Natuurlijk kun je daarbij gelijk profiteren van onze lopende acties en kortingen. Je online aankopen haal je af in de winkel of we bezorgen ze bij je thuis.

Al ons vliesbehang in het echt zien

Heb je vragen over hoe je precies moet behangen met vliesbehang? En misschien vind je het ook wel fijn om al het vliesbehang dat we hebben even in het echt te kunnen zien. Of wil je tips over welk behang je het beste kunt kiezen voor jouw muren? Je vindt heel veel tips en klusadviezen om onze website. Maar natuurlijk vertellen we ook graag persoonlijk hoe je het beste kunt behangen. Kom gewoon naar een van onze winkels. Dan kunnen we je ook gelijk de juiste behangspullen laten zien. En natuurlijk al je vragen beantwoorden. We helpen je graag het beste behang uitzoeken en zelf perfect je wanden behangen.