1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Maximale druk (bar)

  Maximale vermogen

  Toepassing

  Met terrasreiniger
  i

  Lengte slang (in m)

  Met haspel
  i

53 producten
Sorteren op:

HiKOKI 2.000W,110 bar hogedruk reiniger AW150LAZ

Op bestelling

20%

korting

HiKOKI 2.000W,110 bar hogedruk reiniger AW150LAZ

Hogedrukreinigers

Met de kaart

339,

-

271,

20

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Worx multifunctionele borstel multibrush 20V

Worx multifunctionele borstel multibrush 20V

Hogedrukreinigers

Permanent 

lage 

prijs 

199,

-
icon

Hogedrukreinigers voor alles wat écht schoon moet

Ben je op zoek naar een hogedrukreiniger voor een bepaalde klus? Misschien heb je last van mos en groene aanslag op je terras. Of je wilt snel en gemakkelijk je houten tuinstoelen schoonspuiten voordat je ze in de nieuwe olie zet. Ook voor vervelende schoonmaakklusjes kun je hogedrukreinigers en stoomreinigers goed inzetten. Wil jij in een handomdraai de ramen glanzend krijgen met een stoomreiniger? Of echt alle modder uit je velgen of van je mountainbike spuiten zonder je handen vies te hoeven maken? Bij ons heb je de keuze. 

Welke hogedrukreinigers hebben we voor je?


Bij ons vind je hogedrukreinigers van Central Park en Kärcher. Van basis hogedrukspuit die je een paar keer per jaar gebruikt, tot hogedrukreinigers waar je echt alle klussen mee kunt doen en die je als professional iedere dag kunt gebruiken. Hier vind je precies de machine, die kan waar jij hem voor nodig hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hogedrukreiniger met vuilfrees, roterende puntstraal en aanpasbare waterdruk? Ideaal voor de echt zware klussen met hardnekkig vuil, zoals aanslag op veel belopen terrassen, in zwembaden en vettige aanslag op je auto, fiets, motor of scooter. Bekijk op onze website maar eens welke reinigers we hebben en vind de juiste hogedrukspuit voor jouw klus. 

Jouw hogedrukspuit online kopen

Online vind je niet alleen alle hogedrukspuiten die we voor je hebben met een uitgebreide duidelijke beschrijving. Maar je kunt bij ons op de website ook meteen online de hogedrukspuit bestellen die je wilt hebben. Heel handig! Vooral als je onmiddellijk wilt profiteren van de leuke aanbiedingen voor hogedrukreinigers die we vaak hebben.