1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Bladblazers

Bladblazers

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Geluidsdrukniveau

  Met versnipperfunctie

  Met zak

29 producten
Sorteren op:

Black+Decker bladblazer op accu baretool BCBLV36B-XJ 36V

25%

korting

Black+Decker bladblazer op accu baretool BCBLV36B-XJ 36V

Bladblazers

159,

-

119,

25
icon

Bladblazers om de tuin snel en gemakkelijk blad-vrij te maken

Heb je veel bomen in en rond je tuin? Dan zal je vooral in de herfst behoorlijk wat blad in de tuin hebben. Gelukkig zijn al de hopen bladeren heel gemakkelijk op te ruimen met een goede bladblazer, erg handig dus om er een toe te voegen aan je gereedschap in het tuinhuis. Bladblazers en bladruimers zijn een fijne manier om zonder veel gedoe van de blaadjes in de tuin af te komen. Bij Brico/Plan-it vind je heel veel verschillende elektrische tuingereedschappen. Ook onze bladblazers staan natuurlijk allemaal bij elkaar op onze website. Zo kun je nog eenvoudiger online kiezen welke bladblazer het handigste is voor jou.

Online bladblazers kijken, online kiezen en online jouw blazer kopen bij Brico/Plan-it

Op onze website kun je in alle rust alle bladblazers bekijken en ze vergelijken. Net wanneer het jou het beste uitkomt, gewoon van achter je eigen computer. Zoek je een eenvoudige blazer? Kies je voor een goed merk, zoals bijvoorbeeld Makita? Wil je het liefste toch een bladruimer? Neem je tijd en vind exact de blazer, die je wilt op onze website en koop deze ook gelijk online bij Brico/Plan-it.

Het verschil tussen bladblazers en bladruimers

Een machine die alleen maar een blaasfunctie heeft om het blad bijeen te blazen, is natuurlijk een bladblazer. Maar heel vaak worden bladruimers ook bladblazers genoemd, terwijl ze veel meer doen dan simpelweg bladblazen. Een bladruimer is een machine die ook een zuigfunctie heeft, waarmee de bladeren opgeslokt worden. Vaak worden de bladeren dan kleingemaakt en in een opvangzak opgevangen. Zo kun je nog sneller je tuin ontdoen van bladeren, want je hoeft alleen maar de zak te legen. Het opharken van je bladeren is niet meer nodig. Wil je advies over of je beter een bladblazer of een bladruimer kunt aanschaffen? Kom eens langs in onze winkel, daar kunnen we je de verschillen in het echt laten zien!
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2022 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten