Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuinmachines
 4. Terug naar Onkruidbranders

Onkruidbranders

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Gas onkruidbranders (24)

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Materiaal

  Met voet

  Aantal temperatuurinstellingen

36 producten
Sorteren op:
i


Hozelock thermische onkruidbrander + piëzo-ontsteking Thermal Weeder BE 1 brander

Hozelock thermische onkruidbrander + piëzo-ontsteking Thermal Weeder BE 1 brander

Thuisbezorgd / Ophalen

99,

99
ELEM GARDEN - Elektrische onkruidsteker 2000w

17%

korting

ELEM GARDEN - Elektrische onkruidsteker 2000w

Thuisbezorgd

36,

24

29,

85

 1. 1
 2. 2

Elektrische onkruidbestrijders kopen bij Brico

Als je wilt voorkomen dat onkruid je hele tuin overwoekert, zul je het regelmatig moeten verwijderen. Nu kun je op je knietjes handmatig het werk doen met een voegenkrabber of voegenborstel, maar er zijn ook andere manieren. Een onkruidbrander is bijvoorbeeld een heel handig apparaat waarmee je niet meer op je knieën hoeft en gewoon op stahoogte effectief onkruid kunt verwijderen. Bij Brico kun jij voordelig jouw elektrische onkruidbestrijders, zoals de onkruidbrander kopen.

Voordelen onkruidbrander

De onkruidbrander is een handige hulp om onkruid te bestrijden, maar dit apparaat heeft nog veel meer voordelen. Een onkruidbrander werkt vaak op gas. Dat is een beter alternatief voor gif en daarom veel milieuvriendelijker. Met een onkruidbrander houd je plant en dier te vriend. Met de onkruidbrander kun je vrij precies te werk gaan, zonder je knieën of rug te belasten en zonder vuile handen te krijgen. Je hoeft geen pesticiden te gebruiken, zodat je ook je tuin en je groente lekker biologisch kunt houden. Onkruidbranders zijn snel klaar voor gebruik en je houd er niet alleen onkruid uit je tuin mee weg, je kunt ze ook gebruiken om je parkeerplaats en de muur onkruidvrij te houden. Een onkruidbrander kun je ook gebruiken voor het verwijderen van mos, algen en schimmels en het bestrijden van mierennesten. Gebruik hem bij de BBQ om deze snel en veilig aan te steken.

Bediening onkruidbrander

Met behulp van een onkruidbrander verwijder je onkruid op kleine oppervlakten (bijvoorbeeld op je terras, je tuinpad of oprit). Met de onkruidbrander gaat dit snel en comfortabel. Je richt met de onkruidbrander op het onkruid. Dit onkruid wordt tijdens het wegbranden blootgesteld aan een hoge temperatuur. Deze temperatuur veroorzaakt het openbarsten van de wandcellen van het ongewenste onkruid. Het onkruid verwelkt en wordt bruin en uiteindelijk sterft het af. Je zult de behandeling na een paar weken wel moeten herhalen. Daarmee raakt het onderliggende wortelstelsel van het onkruid uitgeput. Het onkruid zal uiteindelijke helemaal verdwijnen. Je hoeft het onkruid niet zwart te branden, maar slechts verhitten tot het vocht eruit komt. Je kunt met je vingers testen of je het onkruid voldoende verhit hebt. Druk een behandeld blad tussen duim en wijsvinger. Is het bladoppervlak vochtig en donker verkleurd? Dan is de verhitting afdoende geweest.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten