1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Zagen

Zagen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Lengte zaaglint/blad

  Materiaal van doeloppervlak

  Met handgreep

  Tanddichtheid

  Volume (L)

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Maximale takdikte

  Materiaal

13 producten
Sorteren op:

Sencys snoeizaag 35cm

Sencys snoeizaag 35cm

Zagen

18,

99
Baseline snoeizaag vouwbaar hout

Baseline snoeizaag vouwbaar hout

Zagen

Permanent 

lage 

prijs 

9,

99
icon

Zaaggereedschap kopen bij Brico

Je moet zo nu en dan je planten en bomen in je tuin snoeien om ze gezond en vitaal te houden. Takken, die te dik zijn geworden voor een takkenschaar, kun je het beste snoeien met een handzaag, takkenzaag of snoeischaar. Voor een echt grote klus pak je de kettingzaag. Bij Brico vind je voordelig geprijsd zaaggereedschap van verschillende merken in verschillende modellen. Voortaan kun je zelf ook de dikke takken van je bomen prima bijhouden met het zaaggereedschap van Brico. Zitten de takken erg hoog? Pak dan de boomschaar.

Soorten zaaggereedschap bij Brico

Er zijn verschillende soorten takkenzagen en snoeizagen. Welke handzaag voor jou de beste is, hangt van de dikte van de tak af, het soort hout en aan welke zaag je zelf de voorkeur geeft. Het zaaggereedschap moet goed in de hand liggen en prettig voelen om mee te werken. De takkenzaag heeft een blad met grove tanden om levend hout te kunnen zagen. Het blad is vaak iets gekromd van vorm. Dit voorkomt het wegglijden van de tak tijdens het zagen. Brico heeft een ruime keuze in takkenzagen en snoeizagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Je kunt kiezen tussen inklapbare handzagen en de zagen in een holster. Met de beugelzaag kun je het beugelzaagblad steeds weer aanpassen aan het type hout, bijvoorbeeld nat, groen of dood hout. Natuurlijk heeft Brico ook een ruim assortiment beugelzagen en overige handzagen voor de overige klussen in en rond het huis. Voor alle soorten zaaggereedschap kom je voordelig uit bij Brico.

Bediening takkenzaag

De winter is een goede tijd om bomen te snoeien. Bomen zijn dan in winterrust. Raadpleeg een snoeikalender om zeker te zijn dat je voor het snoeien van je boomsoort de juiste periode kiest. Takken zaag je beter niet in een keer af. De kans is groot dat je de boom op die manier beschadigt, omdat de schors van de boom kan uitscheuren. Begin daarom met de helft van de tak af te zagen. Daarna zaag je het stuk dichter bij de stam af. Hierna kun je het laatste stompje van de tak, niet te dicht bij de stam, met de zaag verder verwijderen.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2022 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten