Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Schramas.com Unieke bessenstruiken mix + Pot 9cm 4 stuks
Schramas.com Unieke bessenstruiken mix + Pot 9cm 4 stuks 2
Schramas.com Unieke bessenstruiken mix + Pot 9cm 4 stuks 3
Schramas.com Unieke bessenstruiken mix + Pot 9cm 4 stuks 4
Exclusivement en ligne

Schramas.com Unieke bessenstruiken mix + Pot 9cm 4 stuks

  • Inclusief onze flyer met aanplantinstructies
  • Kan het hele jaar geplant worden
  • Rechtstreeks vanuit onze eigen kwekerij en kassen

Afficher les spécifications

26,

99

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? En savoir plus.

FruitbomenSchramas producten

Description de produit

4x Unkieke Bessensoort

Amelanchier ‘Prince William’

Aronia prunifolia ‘Viking’

Morus bombycis ‘Shin Tso’

Rubus phoenicolasius

Max. hoogte ca. 400 cm

Bladverliezend

Winterhard

Geleverd in een 9cm pot

Deze set bevat vier verschillende speciale soorten met verschillend fruit. Elke soort heeft een hoogte van ongeveer 25 cm en wordt geleverd in een pot van 9 cm.

 

Amelanchier canadensis 'Prince William' (Krenten) - Ook bekend als het krentenboompje, is deze compacte struik een prachtige toevoeging aan uw tuin. Met zijn opvallende bloesems in het voorjaar en eetbare, paarszwarte vruchten in juli, biedt de 'Prince William' zowel esthetische pracht als smakelijke beloningen. Deze struik heeft een voorkeur voor goed doorlatende, kalkarme grond en kan een hoogte bereiken van 2 tot 3 meter. Het snoeien van oude takken na de bloei of in februari bevordert gezonde groei en vruchtzetting.

 

Rubus phoenicolasius (Japanse Wijnbes) - Met zijn oorsprong in Noord-China, is de Japanse Wijnbes een intrigerende fruitstruik die zowel visueel als culinair genot biedt. De opvallende, helderrode vruchten zijn heerlijk zoet en klaar om geoogst te worden van juli tot oktober. Naast de vruchten, siert de struik zich in de zomer met prachtige pluimen witte bloemen. Deze veelzijdige struik gedijt het beste op een zonnige locatie en in humusrijke grond. Met zijn klimmende eigenschappen kan de Japanse Wijnbes ook als klimplant worden gebruikt, waardoor hij veelzijdig is in tuinontwerp. De struik kan een hoogte bereiken van 2 tot 3 meter en is uitstekend geschikt voor gebruik als haag langs een hekwerk.

 

Morus Bomb Shin Tso (Moerbei) - De Shin Tso is een verborgen juweel in de wereld van fruitbomen. Deze compacte moerbei struik bereikt een hoogte van ongeveer 3 à 4 meter. In juli presenteert de Shin Tso trots zijn vrij grote, buitengewoon smaakvolle vruchten. Hoewel de opbrengst niet overweldigend is, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de voortreffelijke smaak. Het blad van de boom is prachtig glanzend en biedt een mooi contrast. De boom volgt een eigen ritme, laat laat in het seizoen haar blad vallen en ontwaakt vroeg in het voorjaar. De groei van de Shin Tso neemt een grilliger karakter aan naarmate de boom ouder wordt, dankzij het elastische hout. Haar bloei is subtiel, maar trekt diverse insecten aan, wat bijdraagt aan een gezond ecosysteem. De bes van de Morus is een waar genot - bramenvormig, zoet en doordrenkt met aroma. Naast het vers eten ervan, leent de vrucht zich uitstekend voor het maken van sap, het drogen en het bereiden van jam. De Morus staat bekend als een superfood vanwege haar hoge gehalte aan vitaminen, mineralen en vezels. Een beschutte plek in volle zon of halfschaduw is ideaal voor de Shin Tso. Hoewel de boom in de eerste jaren met vorst beschermd moet worden, kan ze later prima temperaturen tot -15 graden Celsius verdragen. (In de winter van 2020 doorstond ze zelfs -17 graden Celsius!) De Shin Tso behoort tot dezelfde familie als de vijg en is afkomstig uit China.

 

Aronia prunifolia ‘Viking’ (Appelbes) - De 'Viking' is een uitstekende keuze voor een zonnige of halfschaduwrijke tuin. Deze plant bloeit in mei met witroze, geurende bloemen die zich ontwikkelen tot aubergine-zwarte bessen met veel voedingsstoffen. De bessen hebben een wrange smaak, maar worden gewaardeerd door vogels en kunnen worden verwerkt in sap, gelei of jam. De bladeren verkleuren in de herfst naar een mooie kleurencombinatie van geel, rood en paars. Aronia prunifolia ‘Viking’ is zelfbestuivend, winterhard en bladverliezend. Het is belangrijk om de plant te plaatsen in een niet te zware grondsoort en vermijd aanplanten in löss of klei. Het onderhoud van de Appelbes bestaat uit het verwijderen van oude en uitgedroogde takken in het voorjaar, zodat nieuwe scheuten meer ruimte en licht krijgen.

 

Deze vier speciale bessenstruiken voegen smaakvolle vruchten toe aan uw tuin, maar bieden ook pracht en veelzijdigheid. Perfect voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken. plantinstructies inbegrepen.

EAN:
  • 6097625270226

Caractéristiques de produit

  • Général
    Serie
    i
    Unieke bessenstruiken mix
  • Caractéristiques techniques
    Hoogte volgroeid
    400 cm
    Indicatie windgevoelig
    Bestand tegen vorst tot
    -14 graden celsius
  • Caractéristiques d’apparences
    Indicatie bladhoudend
    Kleur
    Paars
    Bladkleur
    Groen
    Potmaat
    i
    9 cm
    Kleurfamilie
    Paars

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten