Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Fietshelm KED Meggy Originals S/M (49-55cm) - paardenvriend
Fietshelm KED Meggy Originals S/M (49-55cm) - paardenvriend 2
Exclusief online

Fietshelm KED Meggy Originals S/M (49-55cm) - paardenvriend

  • Seriehelden naar je toe
  • Comfort en veiligheid
  • Perfecte ventilatie

Toon specificaties

63,

95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

FietshelmenKed producten

Productomschrijving

KED® MEGGY ORIGINALS Kinderhelm

De KED® MEGGY ORIGINALS zijn de klassiekers onder de kinderhelmen en brengen de seriehelden van je kinderen direct naar je toe. Dankzij aansprekende, kindvriendelijke ontwerpen onder originele licenties en perfecte ventilatie zal je kind meteen verliefd worden op deze helm. Maar veiligheid staat ook voorop bij deze helmen. Met een LED-knipperlicht aan de achterzijde en het even gemakkelijke en effectieve QUICKSAFE®-verstelsysteem, zorgen de KED® MEGGY ORIGINALS voor comfort en veiligheid voor uw kleine lievelingen.


De KED® MEGGY ORIGINALS kinderhelm biedt verschillende voordelen. Het heeft een aantrekkelijk en kindvriendelijk ontwerp met originele licenties, waardoor het direct de aandacht trekt van kinderen. De helm zorgt voor een perfecte ventilatie, waardoor het comfortabel is om te dragen, zelfs tijdens warme dagen. Daarnaast is de helm voorzien van een LED-knipperlicht aan de achterzijde, waardoor de zichtbaarheid van uw kind wordt vergroot. Het QUICKSAFE®-verstelsysteem zorgt ervoor dat de helm gemakkelijk kan worden aangepast aan de hoofdmaat van uw kind, waardoor het altijd goed past.


De KED® MEGGY ORIGINALS kinderhelm is ideaal voor kinderen die graag fietsen, skaten of andere buitensporten beoefenen. Het biedt de nodige bescherming voor het hoofd van uw kind, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van deze activiteiten. De helm is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden, dankzij de verschillende maten waarin deze verkrijgbaar is.


Het gebruik van de KED® MEGGY ORIGINALS kinderhelm is eenvoudig. Plaats de helm op het hoofd van uw kind en pas het QUICKSAFE®-verstelsysteem aan voor een goede pasvorm. Zorg ervoor dat de gespsluiting goed is vastgemaakt en het LED-knipperlicht aan de achterzijde is ingeschakeld. Uw kind is nu klaar om veilig en comfortabel te genieten van zijn of haar favoriete activiteiten.


In de doos:

  • KED® MEGGY ORIGINALS kinderhelm
  • Insectennet
  • Gespsluiting met anti-knel bescherming
  • Handleiding

Let op: De KED® MEGGY ORIGINALS kinderhelm wordt geleverd zonder garantie op de kleur. De helm voldoet aan de EN 1078 veiligheidsnormen.

EAN:
  • 4036638088086

Specificaties


    Alternatieven

    Zelf gemaakt. Slim bespaard.

    • Meer dan 150 winkels

    • Snelle ophaling in de winkel

    • +45.000 producten online

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Brico & BricoPlanit winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Brico

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    schrijf je in voor de nieuwsbrief

    © 2024 -

    Brico BricoPlanit BricoCity

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten