Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Abus Helm AirBreaker Zwart Goud L 59-61cm
Abus Helm AirBreaker Zwart Goud L 59-61cm 2
Exclusief online

Abus Helm AirBreaker Zwart Goud L 59-61cm

  • Professors developed helmet for professionals
  • Best performance in every stage
  • Optimal aerodynamics and ventilation

Toon specificaties

245,

80

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

FietshelmenAbus producten

Productomschrijving

AirBreaker - De professionele helm voor wielrenners

De AirBreaker is een helm ontwikkeld door professionals voor professionals. Deze helm is ontworpen voor wielrenners die geen compromissen willen sluiten. In de wielersport is de beste renner degene met de beste uitrusting, en de AirBreaker is de keuze van winnaars. Of je nu een steile klim in de bergen maakt of een sprint doet met topsnelheden, de AirBreaker ondersteunt je bij elke kilometer.


De AirBreaker biedt talloze voordelen voor wielrenners. Dankzij het innovatieve Multi Speed Design met honingraatstructuur zorgt deze helm voor optimale aerodynamica. Hierdoor kun je sneller en efficiënter fietsen, wat vooral van belang is tijdens snelle, vlakke etappes. Daarnaast zorgt het Multi Speed Design ook voor de best mogelijke ventilatie. Of je nu een langzame bergetappe rijdt of een intensieve sprint doet, de AirBreaker houdt je hoofd koel en comfortabel.


De AirBreaker is geschikt voor zowel professionele wielrenners als enthousiaste amateurs. Het is de helm van keuze voor renners die streven naar topprestaties en geen concessies willen doen op het gebied van kwaliteit en comfort. Met de AirBreaker ben je verzekerd van optimale bescherming en prestaties, ongeacht het terrein of de weersomstandigheden.


Het gebruik van de AirBreaker is eenvoudig. Plaats de helm op je hoofd en maak de sluiting vast voor een stevige pasvorm. De helm is lichtgewicht en ergonomisch ontworpen, waardoor je nauwelijks merkt dat je hem draagt. Dankzij de verstelbare riempjes kun je de helm perfect afstellen op jouw hoofd, voor een optimale pasvorm en comfort.


De AirBreaker wordt geleverd met de helm en de verstelbare riempjes. Andere accessoires of extra's zijn niet inbegrepen. De helm is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de juiste pasvorm kunt vinden.

EAN:
  • 4003318868313

Specificaties


    Alternatieven

    Zelf gemaakt. Slim bespaard.

    • Meer dan 150 winkels

    • Snelle ophaling in de winkel

    • +45.000 producten online

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Brico & BricoPlanit winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Brico

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    schrijf je in voor de nieuwsbrief

    © 2024 -

    Brico BricoPlanit BricoCity

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten