15% korting
image_1
image_1image_2

Ubbink houten opzetzwembad Océa Ø510x120cm

 • Stevig en duurzaam
 • 3 installatiemogelijkheden bovengronds, half of volledig ingegraven
 • Garantie op houten structuur 15 jaar
 • Autoclaaf behandeld hout

Toon specificaties
Productomschrijving
Het achthoekige zwembad Océa met afmetingen van diameter 510 cm van Ubbink is ideaal voor zalige zomerdagen vol zwemplezier. Er kunnen ongeveer 4-5 personen tegelijk van het water genieten. De houten wanden passen ook op een mooie en natuurlijke wijze in jouw tuin.

Dankzij de behandeling met autoclaaf wordt het zwembad beschermd tegen schimmels en houtaantastende insecten. Je kunt bovendien het zwembad zowel bovengronds als geheel of gedeeltelijk ingegraven kan installeren. Het zal ongeveer 2 tot 3 dagen nemen om het houten zwembad op te zetten, afhankelijk van het aantal en de handigheid van de helpende handjes. We raden een betonnen ondergrond aan om jouw zwembad op te monteren, zodat u zeker een effen ondergrond hebt. Het vullen en aanleggen van een betonnen ondergrond is in de montage tijd inbegrepen. Inhoud : 15,7 m³.

Het zwembad komt inclusief met zandfilter 6 m³/u, zand voor de filter, liner, vilt en ladders binnen en buiten. Een stevige zandfilter is ideaal om groffer en kleiner vuil uit uw zwembad te halen. Om het water extra proper te houden en het zwembad goed te onderhouden, neem eens een kijkje in de webshop. Océa is ook in andere versies en maten op de website beschikbaar.

EAN: 8711465045599

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Maximale waterdebiet
  12600
  Vermogen
  370 W
  Diameter (mm)
  5100 mm
 • Accessoires
  Accessoires bijgeleverd
  liner, zandfilter, pomp, houten trap, RVS trap
  Met set
  Ja

Alternatieven