image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9image_10image_11
Alleen online

EXIT Wood opzetzwembad met overkapping, schaduwdoek en filterpomp bruin 300x200x65cm

 • Met cartridge filterpomp
 • Ook geschikt voor kleine kinderen
 • Unieke overkapping met schaduwdoek
 • Eenvoudig te betreden
 • Stabiel frame

Toon specificaties
Kleur

679,

-
Productomschrijving
Het EXIT Wood zwembad 300 x 200 x 65 cm is een rechthoekig frame zwembad met overkapping en schaduwdoek. Dit compacte zwembad met houtlook is standaard voorzien van een filterpomp en valt op tussen andere baden door zijn stoere houtpatroon. Ontdek hoe stevig een rechthoekig opzetzwembad kan zijn: het gepoedercoate stalen frame en de sterke hoekpunten van het EXIT Wood zwembad zorgen ervoor dat het bad altijd stabiel staat en jarenlang meegaat. De meegeleverde filterpomp houdt het water schoon en in beweging zodat vervuiling van het water wordt tegengegaan.

Met de EXIT overkapping voor zwembaden ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen. De overkapping zorgt ervoor dat er geen vuil meer in het water kan komen en is tegelijkertijd een duurzame oplossing voor het verwarmen van je water, want de warmte van de zon wordt onder de kap vastgehouden. En dankzij het unieke schaduwdoek van EXIT Toys kun je ook zorgeloos zwemmen tijdens felle zon. Het schaduwdoek heeft een gebruiksvriendelijk waaiersysteem waardoor je in een handomdraai deels of volledig schaduw creëert. Door de verstelbare banden kun je het schaduwdoek meebewegen met de stand van de zon en op iedere gewenste hoogte vastzetten.

Het stoere houtpatroon en zwarte frame geven het Wood zwembad een unieke uitstraling en dankzij de natuurlijke look integreert het zwembad volledig in je tuin. De binnenzijde van het zwembad is blauw, zodat je het frisse zwembad gevoel houdt. Het zwembad heeft een laag frame en is daardoor eenvoudig te betreden door de allerkleinsten.

EAN: 8720088269466

Specificaties
 • Technische kenmerken

  Diepte

  300 cm

  Breedte

  200 cm

  Hoogte

  65 cm

  Maximale waterdebiet

  55 cm

  Vermogen

  20 W

  Type materiaal

  RVS/ Inox (roestvrij staal)

  Diameter (mm)

  99 mm
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Bruin
 • Accessoires

  Accessoires bijgeleverd

  Filterpomp - Filtercartridge

  Met set

  Ja

Alternatieven