Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Zwembaden

 • Gre zwembad met stalen wanden 'Pacific' 500 x 300 cm

  Het ovale zwembad 'Pacific' 500 x 300 cm van Gre is ideaal voor klein en groot om zich met familie of vrienden te amuseren. Het is speciaal ontworpen voor bovengrondse montage op een betonnen ondergrond. Zijn houten decor biedt een originele en naturele uitstraling die in elke tuin past. Dankzij zijn stalen wanden, is het zwembad 'Pacific' goed bestand tegen de verschillende seizoenen en zijn levensduur is daardoor gegarandeerd.

  Vergelijk dit product
  1699.00
 • Ubbink zwembad met houten wanden 'Azura' Ø 410 cm

  Het zeshoekige zwembad 'Azura' 410 cm van Ubbink is ideaal om zich met vrienden te amuseren, van een ontspannend moment te genieten of om dagelijks te trainen. Dankzij zijn behandelde houten wanden, past dit grote en stevige zwembad natuurlijk in elke omgeving en is bestand tegen weeromstandigheden en tegen de ingegraven of half ingegraven plaatsing. Dit zwembad is ook makkelijk te monteren door het assembleren van de balken en boorden.

  Vergelijk dit product
  1799.00
 • Ubbink zwembad met houten wanden 'Océa' Ø 430 cm

  Het achthoekige zwembad 'Océa' 430 cm van Ubbink is ideaal om zich met vrienden te amuseren, van een ontspannend moment te genieten of om dagelijks te trainen. Dankzij zijn behandelde houten wanden, past dit grote en stevige zwembad natuurlijk in elke omgeving en is bestand tegen weeromstandigheden en tegen de ingegraven of half ingegraven plaatsing. Dit zwembad is ook makkelijk te monteren door het assembleren van de balken en boorden.

  Vergelijk dit product
  2199.00
 • Ubbink zwembad met houten wanden 'Océa' Ø 580 cm

  Het achthoekige zwembad 'Océa' 580 cm van Ubbink is ideaal om zich met vrienden te amuseren, van een ontspannend moment te genieten of om dagelijks te trainen. Dankzij zijn behandelde houten wanden, past dit grote en stevige zwembad natuurlijk in elke omgeving en is bestand tegen weeromstandigheden en tegen de ingegraven of half ingegraven plaatsing. Dit zwembad is ook makkelijk te monteren door het assembleren van de balken en boorden.

  Vergelijk dit product
  3199.00
 • Ubbink zwembad met houten wanden 'Océa' 610 x 400 cm

  Het achthoekige zwembad 'Océa' 610 x 400 cm van Ubbink is ideaal om zich met vrienden te amuseren, van een ontspannend moment te genieten of om dagelijks te trainen. Dankzij zijn behandelde houten wanden, past dit grote en stevige zwembad natuurlijk in elke omgeving en is bestand tegen weeromstandigheden en tegen de ingegraven of half ingegraven plaatsing. Voor nog meer sterkte, is dit zwembad uitgerust met toevoegingen van stalen frame en houten steun aan de wanden. Het zwembad 'Océa' is ook makkelijk te monteren door het assembleren van de balken en boorden.

  Vergelijk dit product
  4299.00
 • Ubbink zwembad met houten wanden 'Linéa' 650 x 350 cm

  Het rechthoekige zwembad 'Linéa' 650 x 350 cm van Ubbink is ideaal om zich met vrienden te amuseren, van een ontspannend moment te genieten of om dagelijks te trainen. Dankzij zijn behandelde houten wanden, past dit grote en stevige zwembad natuurlijk in elke omgeving en is bestand tegen weeromstandigheden en tegen de ingegraven of half ingegraven plaatsing (verplicht voor rechthoekige zwembaden). Voor nog meer sterkte, is dit zwembad uitgerust met verbindende palen die in gegalvaniseerd stalen steunplaten ingezet zijn. Dit zwembad is ook makkelijk te monteren door het assembleren van de balken en boorden.

  Vergelijk dit product
  5799.00
 • Gre zwembad met stalen wanden 'Mauritius' Ø 460 cm

  Het ronde zwembad 'Mauritius' 460 cm van Gre is ideaal voor klein en groot om zich met familie of vrienden te amuseren. Het is speciaal ontworpen voor bovengrondse montage op een betonnen ondergrond. Zijn houten decor biedt een originele en naturele uitstraling die in elke tuin past. Dankzij zijn stalen wanden, is dit bijzondere diepe zwembad goed bestand tegen de verschillende seizoenen en zijn levensduur is daardoor gegarandeerd.

  Vergelijk dit product
  1699.00

Zwembaden

Je eigen zwembad in de tuin
Wil je deze zomer genieten van je eigen zwembad in de tuin? Bij ons vind je niet alleen vrolijke opblaasbadjes voor de kleintjes, maar ook een enorme keuze aan grote zwembaden voor het hele gezin. Ben je op zoek naar een familiezwembad, dat je kunt opblazen? Plons je liever in een bovengronds zwembad van stalen delen, waar je heel lang zwem-plezier van kunt hebben? Of trek je het liefste een baantje in je eigen inbouwzwembad? Je vind zwembaden in alle soorten en maten bij ons op de website. Online kunnen we je veel meer laten zien dat in de winkel, waar simpelweg geen plaats is om de grote zwembaden voor je neer te zetten. Maar online kun je alle baden in alle rust bekijken en vergelijken. 

Je zwembad online kopen
Heb je jouw ideale zwembad gevonden op onze website? Je kunt naast bekijken en vergelijken ook alle zwembaden online kopen bij ons. Daar hoef je niet eens de deur voor uit. Als je slim bent, koop je online ook gelijk een goede bodemstofzuiger en een stevig zwemtrappetje voor bij je grote zwembad. Dan bezorgen we jouw zwembad met alle spullen, die je er voor nodig hebt, netjes bij jou in de tuin. 

Advies over zwembaden in alle soorten en maten
Wil je liever toch nog wat advies? Kom dan gewoon even langs in de winkel. Wij kunnen je precies vertellen welke voorbereidingen nodig zijn voor bijvoorbeeld een inbouwzwembad. Of waar je op moet letten in het onderhoud van je zwembad. Zo ben je goed voorbereid. En je kunt dan zelf beslissen of je online je zwembad wil kopen of in de winkel bestelt.