Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Zwembaden

 • Gre zwembad met stalen wanden 'Bora Bora' Ø 300 cm

  Het ronde zwembad 'Bora Bora' 300 cm van Gre is ideaal voor klein en groot om zich met familie of vrienden te amuseren. Het is speciaal ontworpen voor bovengrondse montage op een betonnen ondergrond. Dankzij zijn stalen wanden, is het zwembad 'Bora Bora' goed bestand tegen de verschillende seizoenen en zijn levensduur is daardoor gegarandeerd.

  Vergelijk dit product
  749.00
 • Gre zwembad met stalen wanden 'Bora Bora' Ø 350 cm

  Het ronde zwembad 'Bora Bora' 350 cm van Gre is ideaal voor klein en groot om zich met familie of vrienden te amuseren. Het is speciaal ontworpen voor bovengrondse montage op een betonnen ondergrond. Dankzij zijn stalen wanden, is het zwembad 'Bora Bora' goed bestand tegen de verschillende seizoenen en zijn levensduur is daardoor gegarandeerd.

  Vergelijk dit product
  799.00
 • Gre zwembad met stalen wanden 'Bora Bora' Ø 460 cm

  Het ronde zwembad 'Bora Bora' 460 cm van Gre is ideaal voor klein en groot om zich met familie of vrienden te amuseren. Het is speciaal ontworpen voor bovengrondse montage op een betonnen ondergrond. Dankzij zijn stalen wanden, is het zwembad 'Bora Bora' goed bestand tegen de verschillende seizoenen en zijn levensduur is daardoor gegarandeerd.

  Vergelijk dit product
  999.00
 • Intex zwembad 'Wishing Well' Ø 279 cm

  Het zwembad 'Wishing Well' bestaat enerzijds uit een klein, hoog zwembad in het midden en anderzijds uit een groot zwembad aan de buitenkant. Dit zwembad is eenvoudig en snel te installeren en laat kinderen genieten van een leuke zwempartij!

  Vergelijk dit product
  64.99

Zwembaden

Je eigen zwembad in de tuin
Wil je deze zomer genieten van je eigen zwembad in de tuin? Bij ons vind je niet alleen vrolijke opblaasbadjes voor de kleintjes, maar ook een enorme keuze aan grote zwembaden voor het hele gezin. Ben je op zoek naar een familiezwembad, dat je kunt opblazen? Plons je liever in een bovengronds zwembad van stalen delen, waar je heel lang zwem-plezier van kunt hebben? Of trek je het liefste een baantje in je eigen inbouwzwembad? Je vind zwembaden in alle soorten en maten bij ons op de website. Online kunnen we je veel meer laten zien dat in de winkel, waar simpelweg geen plaats is om de grote zwembaden voor je neer te zetten. Maar online kun je alle baden in alle rust bekijken en vergelijken. 

Je zwembad online kopen
Heb je jouw ideale zwembad gevonden op onze website? Je kunt naast bekijken en vergelijken ook alle zwembaden online kopen bij ons. Daar hoef je niet eens de deur voor uit. Als je slim bent, koop je online ook gelijk een goede bodemstofzuiger en een stevig zwemtrappetje voor bij je grote zwembad. Dan bezorgen we jouw zwembad met alle spullen, die je er voor nodig hebt, netjes bij jou in de tuin. 

Advies over zwembaden in alle soorten en maten
Wil je liever toch nog wat advies? Kom dan gewoon even langs in de winkel. Wij kunnen je precies vertellen welke voorbereidingen nodig zijn voor bijvoorbeeld een inbouwzwembad. Of waar je op moet letten in het onderhoud van je zwembad. Zo ben je goed voorbereid. En je kunt dan zelf beslissen of je online je zwembad wil kopen of in de winkel bestelt.