Hot tub of jacuzzi kopen bij Brico/Plan-it

Na een dag hard werken is het de hoogste tijd om te ontspannen. Hoe kan dit beter dan in je eigen hot tub, zwembad, infraroodcabine of sauna? Of het nu zomer of winter is, in een hot tub is het heerlijk vertoeven. Op een feest is een jacuzzi een groot succesnummer. Maar of je nu in goed gezelschap bent of even lekker alleen: door de masserende hydrojets, airjets en de aangename watertemperatuur vallen de dagelijkse beslommeringen binnen de kortste keren van je af. Dat deze luxe niet duur hoeft te zijn, bewijst Brico/Plan-it. De opblaasbare jaccuzi's zijn goedkoper dan elders. Online bestel je eenvoudig de hot tub of het bubbelbad van je keuze. Goedkoop, betrouwbaar en van de beste kwaliteit.

Je eigen spa in de tuin met een hot tub

Hot tubs zijn er in diverse soorten en maten. Ben je op zoek naar een goedkope jacuzzi? Dan zijn de hot tubs van Brico/Plan-it een goede keus. Hot tubs en jacuzzi's zijn eigenlijk hetzelfde. Het is een verwarmd bad, en vaak zelfs ook een bubbelbad. In de webshop heb je de keuze uit hot tubs voor 2-4 personen maar ook voor 4-6 personen. Met airjets, verwarmde hydrojets of automatische start/stop timer, elke hot tub zorgt voor een aangename watertemperatuur waardoor het heerlijk vertoeven is, ongeacht de buitentemperatuur. Om de wellness ervaring compleet te maken, kun je online bijbehorende accessoires bestellen zoals een hoofdkussen, een jacuzzi zitje, een jacuzzi bank of bijvoorbeeld heerlijke luxe spa geuren in de geuren Fruity, Ocean, Lavendel en Sensual die je optimaal laten ontspannen.

Opblaasbare jaccuzi kopen bij Brico/Plan-it

Alle hot tubs zijn opblaasbaar. Met een elektrische pomp is dit klusje snel en eenvoudig geklaard. Een ander voordeel hiervan is dat de hot tub compact kan worden opgeborgen zodat hij niet veel ruimte inneemt. Je hoeft de jacuzzi dus niet altijd in de tuin te laten staan. Eenmaal opgeblazen kan de hot tub gevuld worden met water. Het ingebouwde warmtesysteem zorgt voor de opwarming van het water tot een aangename temperatuur van maar liefst 40 graden. Eenmaal gereed hoef je nog maar één ding te doen. Gaan zitten, genieten en ontspannen...

Hiervoor moet je natuurlijk wel eerst de jacuzzi kopen. Bestel de opblaasbare jacuzzi eenvoudig online bij Brico/Plan-it en laat hem thuisbezorgen.