Biohort tuinhuis CasaNova 300x400cm donkergrijs metallic deur rechts

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
TuinhuizenBiohort producten
 • 360° plexiglass-rondom voor veel lichtinval
 • Levenslang onderhoudsvrij
 • 20 jaar garantie tegen corrosie
 • Geschikt als tuinhuis, werkplaats of hobbyruimte
 • Deur met cilinderslot (incl. reservesleutel) en gasveer

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
TuinhuizenBiohort producten
Productomschrijving

De geïsoleerde Biohort design-dependance CasaNova blinkt niet alléén uit door bruikbaarheid en moderne optiek, maar kan ook eenvoudig naar individuele wens aangepast worden door de verschillende wandpanelen. Naast de bestaande raam-, deur- en garagedeur-opties is het nieuwe glaselement nu zo ontwikkeld dat het meer wooncomfort biedt.

Zo heb je de vrije keuze of je jouw CasaNova bijgebouw als tuinhuis, werkplaats of hobbyruimte in gebruik wenst te nemen, of als overwinteringsplaats voor je planten of zelfs als sauna. Dit tuinhuis heeft een simpele deur die beschikt over een roestvrij stalen deurklink, cilinderslot (incl. reservesleutel) en gasveer (opent en sluit de deur en houdt ze in de geopende en gesloten positie). De bijzonder stabiele deur kan aan iedere gewenste zijde worden ingebouwd. De draairichting (links of rechts) kan vrij gekozen worden. De deur beschikt ook over een lage drempel waarmee maakt het mogelijk is om makkelijk grote apparaten de CasaNova in-en uit te rijden (hoogte 26 mm).

Het modern dak is uitgerust met een 3-laag multiplex (houten) plafond en een robuuste UV-bestendige PDM-folie. Het dak kan met XPS-polystyreen platen extra worden geïsoleerd. Omdat de folie ook bestand is tegen wortels, kan het dak volledig beplant worden. De helling van het dak is 1% aan de buitenkant (niet zichtbaar) en de twee aansluitingen voor regenpijpen zorgen voor de afvoer van het regenwater. Onder het dak, vind je een 360° plexiglas-rondom, je kunt het plexiglas aan twee kanten openen voor ventilatie.

EAN: 9003414520127

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Diepte
  430 cm
  Breedte
  330 cm
  Hoogte
  250 cm

Alternatieven