15% korting
image_1

DCM totaal anti-onkruid en mos kant-en-klare terrassen, paden & paden 0,75L 7,5m²

 • Gerichte bestrijding van onkruid, gras en mos
 • Eerste effecten zichtbaar na een paar uur
 • Product op basis van een werkzame stof die voorkomt in de natuur

Toon specificaties
Inhoud
Productomschrijving
De totaal anti-onkruid en mos van DCM voor terrassen, looppaden en paden is een totaal 3-in-1 snelwerkende totale onkruidverdelger voor gerichte bestrijding van onkruid, gras en mos op terrassen, looppaden en paden. De eerste effecten zijn al na een paar uur zichtbaar. Dankzij deze container van 0,75 L en zijn ultrageconcentreerde formule kan het een oppervlakte van 7,5 m² behandelen. Daarnaast is deze gebaseerd op een in de natuur aanwezige werkzame stof.

EAN: 5413448130614

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Rendement per verpakking
  75 m²
  Ecologisch
  Ja
 • Toepassing
  Anti-mos werking
  Ja
 • Gebruiksgemak
  Kant & klaar
  Ja
Gevarenaanduiding
Bevat 1.2-benzisothiazolin-3-on. Kan een allergische reactie veroorzaken. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Alternatieven