image_1

DCM Pelargon-Xtra 3-in-1 onkruidverdelger

 • Totale onkruidbestrijder met snelle 3-in-1 werking
 • De eerste effecten zijn zichtbaar binnen enkele uren
 • Product op basis van een werkzame stof van plantaardige oorsprong

Toon specificaties
Productomschrijving
Met deze Pelargon-Xtra onkruidverdelger van DMC kun je verschillende problemen tegelijk behandelen. Deze onkruidverdelger richt zich dankzij zijn snelle 3-in-1 actie op onkruid, gras en mossen. Omdat dit product zeer geconcentreerd is, is het geschikt voor de behandeling van grote oppervlakken. Observeer de eerste effecten van deze onkruidverdelger slechts een paar uur na de behandeling. De onkruidverdelger Pelargon-Xtra is gemaakt van een werkzame stof van plantaardige oorsprong.

Wens je meer tuinartikelen van het merk DCM te ontdekken? Neem een ​​kijkje op onze website of bezoek een van onze Brico- of BricoPlanit-winkels.

EAN: 5413448138474

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Rendement per verpakking
  444 m²
  Ecologisch
  Ja
GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Bij contact met de ogen: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Alternatieven