Compo Herbistop Super Spray onkruidbestrijder alle oppervlakken 0,75L 7,5m²

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Onkruid- & mosbestrijdingCompo producten
 • Totale onkruidbestrijder
 • Snelle werking 3uur
 • Glyfosaatvrij

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Onkruid- & mosbestrijdingCompo producten
Productomschrijving

Compo Herbistop Spray Alle Oppervlakken is een gebruiksklare totale, niet-selectieve onkruidbestrijder voor het vernietigen van onkruiden, grassen en mossen. Het glyfosaatvrije product kan toegepast worden op verharde permanent onbeteelde terreinen en niet verharde permanent onbeteelde terreinen, tussen sier- en groenteplanten, onder sier- en fruitbomen en sierstruiken, vóór het zaaien of planten van siergewassen en groenten. De eerste resultaten zijn reeds zichtbaar na 3 uur!

EAN: 5411196061303

Specificaties
 • Algemeen
  Selectief/totaal
  Totaal
 • Technische kenmerken
  Substantie
  Vloeistof
  Samenstelling
  30,99 g/l pelargonzuur
  Rendement per verpakking
  7.5 m²
  Ecologisch
  Ja
 • Toepassing
  Anti-algen werking
  Nee
  Anti-mos werking
  Ja
 • Gebruiksgemak
  Kant & klaar
  Ja
Gevarenaanduiding
Bevat 1.2-Benzisothiazol-3(2H)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Na het werken met dit product les mains grondig wassen.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Alternatieven