image_1

Compo anti-muizen en ratten pasta Barrière Radikal Toxa 150g

 • Lokaas tegen ratten en muizen in de vorm van pasta
 • Werkt vanaf de eerste inname
 • Sterke aantrekkingskracht
 • Ideaal voor gebruik in droge en vochtige ruimtes

Toon specificaties
Productomschrijving
Ben je op zoek naar een doeltreffende remedie tegen ratten en muizen? Wil je je huis beschermen tegen deze vervelende beesten? De rattenverdelger Toxa van het merk Compo Barrière Radikal is een onweerstaanbaar lokaas in de vorm van een kant-en-klare pasta speciaal voor knaagdieren. Deze directe en radicale oplossing is een doeltreffende bestrijding van ratten en muizen, al na de eerste inname. De bestanddelen zijn speciaal geselecteerd door hun aantrekkingskracht op deze ongewenste wezens. Het product dat geleverd wordt in 15 zakjes van 10 g is geschikt voor gebruik in vochtige en droge ruimtes.

EAN: 5411196031214

Specificaties
 • Algemeen
  Type ongediertebestrijding
  Gif - pasta
  ROHS keurmerk
  Nee
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Giftig
  Ja
 • Gebruiksgemak
  Herbruikbaar
  Nee
GHS08
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Kan schade aan bloed veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). .
Voorzorgsmaatregelen
Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Bij onwel voelen een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Alternatieven