+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

toegevoegd aan je winkelwagen

Wat zijn de specificaties?

Vaak last van muggen op uw terras? De Compo 2-in-1 muggenlamp Barrière Insect zorgt er niet alleen voor dat muggen en vliegen geen kans meer maken, maar verlicht meteen ook uw kamer of terras. Binnenshuis of buitenshuis, deze muggenlamp zorgt voor een rustige en zonnige zomer zonder overlast van vliegende insecten.

De muggenlamp is uitgerust met een blauwe ledlamp die bij een gebruik van drie uur per dag wel dertien jaar meegaat. Het blauwe licht trekt de muggen en vliegen naar het rooster, waarna hij ze vervolgens elimineert. In de verpakking vindt u ook een klein borsteltje om de dode insecten op te kuisen. Geen schadelijke dampen komen vrij bij het gebruik, waardoor u een ecologische oplossing in huis haalt.

Het gebruik is uiterst gemakkelijk. Draai de Barrière Insect muggenlamp in een E27-fitting met een voeding van 220-240 V. Druk vervolgens een keer op de schakelaar om zowel het licht als de antimuggenfunctie te doen werken. Door de schakelaar uit te zetten en snel opnieuw aan, schakelt u alleen de antimuggenfunctie in, wanneer u geen nood heeft aan extra licht.

EAN: 5411196025169

Dier
Muggen
Lengte
88 mm
Breedte
129 mm
Kleur
Zwart
Voltage
500 V
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires