1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Kerst
 4. Terug naar Echte kerstbomen

Echte kerstbomen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Met wortel

  Type kerstboom

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

13 producten
Sorteren op:

Central Park kerstboom Nordmann 150-175cm

Alleen in winkel

Central Park kerstboom Nordmann 150-175cm

Echte kerstbomen

29,

99
icon

Sfeervolle kerstbomen voor elk budget!

Of je Kerst nu groots of klein viert: een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken! Met zijn fonkelende lichtjes, heerlijk geurende naalden en sfeervolle kerstballen en kerstverlichting is het de blikvanger in de kamer. Ga jij dit jaar voor een grote of kleine kerstboom? Eentje met korte of lange naalden? Met of zonder kluit? Bij Brico in de winkel vind je vanaf begin december verschillende soorten kerstbomen in elke prijsklasse.

Extra lang genieten van jouw mooie kerstboom?

Wil jij een echte kerstboom kopen of eerder een kunstkerstboom? Dan zit je bij Brico goed. Online bieden we voorlopig enkel de Nordmann aan, maar bezoek eens onze winkels! We bieden een veelzijdig assortiment van prachtige bomen zoals de mooi gevormde Blauwspar of de heerlijk geurende Nobele spar. Onze kerstbomen staan niet alleen mooi, maar gaan ook lang mee. Een tip voordat je een kerstboom gaat kopen? Schud van te voren even aan de boom of wrijf met je vingers langs een tak. Vallen er veel naalden af, dan is de kerstboom niet vers en zal hij snel zijn schoonheid verliezen. Het beste is dan ook om een kerstboom met kluit te kopen. Deze kun je gemakkelijk verpotten, waardoor de boom na de Kerst in de tuin kan staan. Zo kun je er nog langer van genieten! Ga je voor een kluitloze boom? Gebruik dan een kerstboomstandaard om de kerstboom recht en stabiel neer te zetten.

Maak je eigen one of a kind kerstboom!

Heb jij je droom kerstboom gevonden? Dan is het nu tijd om hem te versieren! Maak je boom compleet met de mooiste kerstdecoratie van Brico. Van glanzende kerstballen tot zwierige kerstslingers en sfeervolle kerstverlichting: jouw kerstboom wordt het pronkstuk in de kamer. Zie jij de traditionele kerstboom niet zo zitten? Met Brico kun je ook je eigen unieke kerstboom maken van steigerhout of kaarten. Niet alleen leuk om te maken, maar ook nog eens zeer eenvoudig. Je familie en vrienden zullen onder de indruk zijn!