Somfy automatische poortopener Slidymoove 600

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Poortautomatisering
 • Automatische opening
 • Veiligheid en gemak
 • Multifunctioneel
 • Zeer compleet pakket

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Poortautomatisering
Productomschrijving

Dankzij de Slidymoove 600 van Somfy hoef je niet meer uit je auto te stappen om je poort te openen! Zodra je jouw huis binnenkomt of verlaat, open en sluit je de poort automatisch met de meegeleverde afstandsbediening. De Slidymoove 600 zit boordevol praktische functies om je leven gemakkelijker en veiliger te maken. Als je te voet of met de fiets naar binnen of naar buiten moet, kan je het hek gedeeltelijk openen. Bovendien is de Slidymoove 600 uitgerust met obstakeldetectie: het hek blokkeert wanneer het een obstakel detecteert.

Heb je een klein hek? Of een grote? Met zijn multifunctionele motor kan de Slidymoove 600 een brede waaier van poorten openen en sluiten. De Slidymoove 600 opent zonder problemen poorten tot 600 kg en/of 4 meter.

De Slidymoove 600 wordt geleverd in een compleet pakket. Alles wat je nodig hebt om het product te installeren is inbegrepen: een railpack, 2 afstandsbedieningen, een oranje licht om een visuele waarschuwing te geven bij beweging van de deur en fotocellen voor extra veiligheid. De Slidymoove 600 is ontworpen om gemakkelijk door jou zelf geïnstalleerd te worden.

EAN: 3660849507435

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Maximale hoogte deur
  2 m
  Maximale deurgewicht
  600 kg
  Maximale breedte deur
  4 m
  Maximale oppervlakte deur
  8 m²

Alternatieven