Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Fietsbel kopen bij Brico

Nederland is met recht een fietsland. Er zijn zo’n 19 miljoen fietsen in Nederland in omloop volgens de Fietsersbond. 84 % van de bevolking heeft 1 of 2 fietsen in de schuur staan. Fietsen is niet alleen een manier om van A naar B te komen. Veel mensen vinden fietsen een leuke vrijetijdsbesteding. Er valt ook zoveel te genieten van de Nederlandse natuur. Bij Brico koop je voordelige fietsen, en Je kunt er ook terecht voor fiets onderdelen. Zelfs die mooie fietsbel ontbreekt niet in ons assortiment.

Fiets accessoires zoals fietsbellen koop je bij Brico

De fietsbel is een praktisch onderdeel van je fiets. Het staat overigens in de wet dat op elke fiets een goed functionerende fietsbel aanwezig met zijn, maar er staat in die wet niet beschreven hoe de fietsbel er uit moet zien of welk geluid het moet geven. Gelukkig heeft Brico de aller-leukste fietsbellen. Met de verschillende prints kun je naar hartenlust je fiets steeds weer een andere finishing touch geven. Voor het kleine prijsje hoef je het niet te laten. Een fietsbel heb je er snel op gezet. Met een fietsbel laat je van je horen.

Ruim assortiment fietsbellen bij Brico

Brico heeft een enorm assortiment fietsbellen, voor kleine prinsesjes, stoere piraten, trendy meiden en avonturiers. Met een leuke fietsbel pimp je binnen no-time je fiets op. Kijk ook eens naar de andere fiets accessoires van Brico. Bestel bij die leuke roze fietsbel bijvoorbeeld bijpassende roze handvaten voor je fiets of een fietskrat. Brico heeft ook verschillende kleuren zadels op voorraad. Voor weinig geld maak jij met kleine aanpassingen met minimale inspanning van je fiets een hip en trendy vervoersmiddel. Als je dan toch dagelijks je fiets moet gebruiken, kun je er maar beter leuk mee voor de dag komen. Brico helpt jou daarbij met steeds weer nieuwe leuke aanbiedingen in fiets onderdelen. Bestel ze nu ook online bij Brico.