Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Dierenbenodigdheden

 • Exit vogelvoederhuisje hout

  Maak u Exit speelhuisje nu nog mooier en levendiger met een 'speelhuisje' voor de vogels! Met het Exit voederhuisje biedt u de vogels een veilige plek om te schuilen en te eten. Het vogelvoederhuisje wordt verkocht inclusief bevestigingsmateriaal zodat u hem eenvoudig aan u Exit speelhuisje kunt bevestigen.

  Vergelijk dit product
  9.99
 • Royal Canin hondenvoer 'Digestive' 10 Kg

  Royal Canin Mini ‘Digestive Care’ is hondenvoer voor kieskeurige hond. Royal Canin Mini ‘Digestive Care’ Hondenvoer is voor volwassen honden vanaf 10 maanden van kleine rassen, met een gevoelige spijsvertering.Dit heb je een beetje in de hand door geen tafelrestjes of lekkere hapjes te geven. Hierdoor verliezen honden hun smaakvermogen en hebben geschikte voeding nodig om dit te compenseren.

  Vergelijk dit product
  64.89
 • Royal Canin hondenvoer 'Mini digestive care' 4 Kg

  Dit product is speciaal gemaakt voor volwassen honden vanaf 10 maanden van kleine rassen met een gewicht tot 10 kg die behoefte hebben aan een licht verteerbare voeding. Ondersteunt het spijsverterings, stelselverbeterde smakelijkheideen en een gezond gebit.

  Vergelijk dit product
  28.59
 • Royal Canin hondenvoer 'Medium sterilised' 2 Kg

  Dit product is speciaal gemaakt voor gesteriliseerde/gecastreerde volwassen honden van middelgrote rassen met een volwassen gewicht van 11 tot en met 25kg. Helpt het ideaal lichaamsgewicht te behouden en de eetlust onder controle te houden dankzij een antioxidantencomplex.

  Vergelijk dit product
  15.59
 • Royal Canin hondenvoer 'Maxi sterilised' 3 Kg

  Dit product is speciaal gemaakt voor gesteriliseerde/gecastreerde volwassen honden van grote rassen met een volwassen gewicht van 26 tot en met 44 kg. Helpt het ideaal lichaamsgewicht te behouden en de eetlust onder controle te houden dankzij een antioxidantencomplex.

  Vergelijk dit product
  19.49
 • Royal Canin hondenvoer 'Maxi Digestive Care' 3 Kg

  Dit product is speciaal gemaakt voor volwassen honden van grote rassen met een gewicht tussen de 26 en de 44 kg vanaf 15 maanden die behoefte hebben aan een licht verteerbare voeding. Ondersteunt het spijsverterings en een gezonde vacht dankzij een tioxidantencomplex.

  Vergelijk dit product
  19.49
 • Royal Canin hondenvoer 'Medium Digestive Care' 3 Kg

  Dit product is speciaal gemaakt voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gewicht tussen de 11 en de 25 kg die behoefte hebben aan een licht verteerbare voeding. Ondersteunt het spijsverterings en een gezonde vacht dankzij een antioxidantencomplex.

  Vergelijk dit product
  19.49