image_1

Gardena hydrofoorpomp 6000/6E LCD Premium RVS

 • Weersbestendige behuizing
 • Ook te gebruiken als tuinpomp
 • Stille werking dankzij 5-traps aandrijfsysteem
 • Terugslagkleptechnologie garandeert een snelle afzuiging
 • Met inklapbaar handvat

Toon specificaties
Productomschrijving
De Gardena Hydrofoorpomp 6000/6E LCD RVS kun je gebruiken voor huishoudelijke watervoorziening, zoals het doorspoelen van het toilet en watertoevoer voor de wasmachine. Gebruik als tuinpomp is eveneens mogelijk.

De geïntegreerde elektronica activeert deze robuuste huis- en tuinpomp automatisch wanneer water nodig is en schakelt hem daarna weer uit. De huis- en tuinpomp heeft een weerbestendige behuizing van hoogwaardig roestvrijstaal. Een 5-traps aandrijfsysteem garandeert een zeer stille werking.

De hydrofoorpomp is uitgerust met een straalpomp die het water snel, betrouwbaar en stil pompt. De terugslagkleptechnologie garandeert een snelle afzuiging. Het geïntegreerde programma met kleine hoeveelheden zorgt voor een betrouwbare werking, zelfs voor kleine afleveringscapaciteiten.

De pomp is weerbestendig en kun je daardoor het hele seizoen buiten laten staan. Het grote LCD-scherm geeft volledige controle over alle pompfunctionaliteiten. Diverse informatie over de werking, veiligheid en eventuele foutmeldingen zijn gemakkelijk afleesbaar van het scherm. Een inklapbaar handvat op het apparaat maakt eenvoudig transport mogelijk.

EAN: 4078500004558

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Maximale druk
  5 bar
  Maximale opvoerhoogte
  8 m
  Maximale hoogte
  8 mm
  Vermogen
  1300 W
  Werkzame lengte
  0 mm
  Werkbreedte
  0 mm
  Type waterpomp
  Hydrofoorpomp
  Verbruik
  6000 L/u
  Energiebron aangedreven gereedschap
  Transformator
  Lengte snoer/kabel/slang
  1.5 m

Alternatieven