Ontdek ons aanbod tegelverf online

Raadpleeg het assortiment tegelverf op onze site. Geniet van kortingen uit onze huidige folder. Vind onze beste merken terug zoals Levis.

De voordelen van tegelverf 

Wil je de uitstraling van je badkamer, keuken of toilet veranderen ? Wat is er makkelijker dan een laagje verf op het tegelwerk om je kamer een nieuwe look te geven ! Zo is het niet nodig om nieuwe tegels te plaatsen ! De voordelen bij het schilderen van tegelwerk : waterbestendig, makkelijk om aan te brengen, en bestand tegen vocht en schokken. Ons aanbod tegelverf kun je aanbrengen op wandtegels of vloertegels. Met ons uitgebreid gamma aan borstels is het makkelijk om je tegelwerk te herschilderen. Gebruik een puntkwast voor de hoeken voor een optimaal resultaat.

We nodigen je uit om ons aanbod verf voor de keuken en badkamer te ontdekken.

Een aantal tips voor het aanbrengen van de tegelverf : Een goede voorbereiding is onmisbaar om je karwei tot een goed einde te brengen ; bescherm de ruimte die je niet wil schilderen met een dekzeil en afplaktape ; gebruik een ontvettingsmiddel om het oppervlak schoon te maken en het voor te bereiden op het verven. Denk ook goed na over het gewenste resultaat en de kleur die je wil. Na een gemiddelde drogingstijd van 24 uur steekt je keuken of badkamer in een nieuw jasje.

Koop je tegelverf op onze site

Op onze site kun je snel en makkelijk het aanbod tegelverf bekijken en vergelijken. Bestel je tegelverf samen met andere benodigdheden, en laat alles thuis of in een winkel naar keuze leveren.