Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Aankoopmogelijkheden
 • Serie
  Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie ook terug onder de productbeschrijvingen.
 • Afwerking
 • Basis
 • Inhoud
23 producten

ID schoolbordverf Les enfants Craie groen
ID schoolbordverf Les enfants Craie groen
Schoolbordverf
ID schoolbordverf Les enfants Craie turkoois
ID schoolbordverf Les enfants Craie turkoois
Schoolbordverf
ID schoolbordverf Les enfants Craie wit
ID schoolbordverf Les enfants Craie wit
Schoolbordverf
ID schoolbordverf Les enfants Craie zwart
ID schoolbordverf Les enfants Craie zwart
Schoolbordverf
Magpaint witte krijtjes Chalk 10st
Magpaint witte krijtjes Chalk 10st
Schoolbordverf

  De oplossing voor bekladde muren

  Kinderen leven zich graag creatief uit in je huis. Kliederen op muren is voor de kleinsten een groot feest. Hier zit je uiteraard niet op te wachten. Er is nu een manier waarop kinderen naar hartenlust de wanden kunnen bekladden. Ga aan de slag met schoolbordverf! Met de verf van Brico/Plan-it verander je een muur in een handomdraai in een schoolbord.

  Creatief met krijt

  Je kinderen kunnen al hun fantasie kwijt op de muren met schoolbordverf. Op de wanden kunnen zij met witte of gekleurde krijtjes een geheel eigen effect creëren. Je kunt zelf de vorm en grootte bepalen van het oppervlak dat je gaat schilderen. Hierdoor is het voor je zoon of dochter precies duidelijk waar ze hun creatieve uitspattingen kwijt kunnen. Verf de kinderkamer met schoolbordverf en verbaas je over originele krijttekeningen van je kroost.

  Gebruik je muur voor meer met schoolbordverf

  Kinderlijke kunstwerken zijn prachtig, maar je kunt het schoolbord voor veel meer gebruiken. Schrijf bijvoorbeeld in sierlijke letters het menu voor gasten op de muur. En wat is er leuker dan je geliefde verrassen met een romantische boodschap in de slaapkamer? De muur met schoolbordverf is ook zeer nuttig voor praktische zaken. Noteer bijvoorbeeld de boodschappenlijst op de keukenmuur of maak een notitie voor je partner in de woonkamer. In combiantie met magneetverf, kunnen er ook makkelijk lijstjes worden opgehangen.

  Schoolbordverf

  Schilder je muur als een ouderwets schoolbord met zwarte bordverf. Of kies voor speelse kleuren zoals rood en geel voor een origineel effect. Je kunt de verf gebruiken op bijna alle ondergronden zoals hout, beton, kunststof of multiplex. Hierdoor kun je ook de keukenkastjes of de deurklinken verven. Voor het beschilderen van deze kleine oppervlaktes kun je een verf in spuitbus gebruiken. Deze spuitbussen bevatten een sneldrogende lak die zorgt voor het echte schoolbordeffect. Bij Brico/Plan-it vind je deze lak in verrassende kleuren. Spuit bijvoorbeeld eens een tafeltje blauw of groen voor een bijzondere uitstraling. Je verwijdert het krijt eenvoudig met een droge lap of vochtige doek. De muur is in een mum van tijd weer klaar voor een nieuwe tekening, to-dolijst of boodschap.

  Verf online kopen

  Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Op Brico/Plan-it.be vind je de beste schoolbordverf in alle kleuren, de kwasten en de afplaktape. Op zoek naar een mooie verf aanbieding? Je kunt de verf voordelig online kopen en voor je het weet heb je een eigen schoolbord in huis.