1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Verven en accessoires
 4. Terug naar Vloerverf

Vloerverf

Filteren

Sorteren op:

  Binnen/buitengebruik
  i

  Kleurfamilie

  Materiaal van doeloppervlak

  De beste prijzen

  Merken

  Rendement per verpakking (m²)
  i

  Glanstype

  Verfbasis

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

104 producten
Sorteren op:

Levis vloerverf Floor Regular wit 2,5L

20%

korting

Levis vloerverf Floor Regular wit 2,5L

Vloerverf

Met de kaart

119,

-

95,

20

per L 38,08

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Levis Ambiance Mur Extra Mat Soda 2,5 L

27%

korting

Levis Ambiance Mur Extra Mat Soda 2,5 L

Vloerverf

72,

99

52,

99

per L 21,20

icon

Ontdek ons ​​aanbod in vloerverf online

Raadpleeg ons assortiment vloerverf op onze website. Geniet van kortingen uit onze huidige folder. Vind onze beste merken terug zoals V33 en Levis.

Renoveer je vloeren met ons assortiment vloerverf!

Ziet je vloer er wat platgelopen uit? In plaats van een grote klus te beginnen, doe je je vloer opleven met een nieuwe laag kleur! Je vindt in ons assortiment vloerverf voor verschillende toepassingen en in verschillende kleuren. Vloerverf biedt niet alleen een decoratief effect, maar ook bescherming. Oorspronkelijk was de verf vooral populair in industriële gebouw, maar geleidelijk verscheen ze meer en meer in woningen door haar eenvoudige toepassing en design.

Je kunt de verf gebruiken voor het decoreren van verschillende steunoppervlakken zoals cement, baksteen, beton of andere vloeren binnen of buiten. Vloerverven hebben het voordeel dat ze antislip zijn en bedoeld zijn voor huishoudelijk en intensief gebruik. Voor de garage adviseren we het gebruik van epoxy vloerhars, die je zonder onderlaag kan gebruiken. De hars is zeer resistent en ontworpen voor intensief gebruik.

Decoratie-advies: verf in oplosfase geeft een spiegelende afwerking, terwijl je verf in waterfase meestal gebruikt voor het matte effect. De voordelen van vloerverf? Het biedt een hoge weerstand tegen krassen, schokken en schaafwonden.

Laatste advies: Vloerverf is niet bestand tegen regelmatig contact met water. Vermijd daarom garages of als coating van een douche.

Voorbereiding en toepassing op je vloer

Breng vloerverf aan op een droog en schoon oppervlak. Bereid het onderoppervlak voor: sporen van stopverf of lijmen verwijderen, oneffenheden opvullen, schuren, ontvetten en ten slotte afstoffen staan ​​op het programma voor een schone vloer voor je de verf aanbrengt! Bescherm vervolgens oppervlakken die je niet gaat verven met afplaktape of een afdekfolie. Rust jezelf uit met beschermende handschoenen. Breng de verf aan met een platte borstel of een roller. Voor een groot gebied raden we aan de rol aan het uiteinde van een telescopische steel te monteren. Afhankelijk van de verfbasis kan de droogtijd variëren, maar een minimale omgevingstemperatuur van 15 ° C is aanbevolen.

Koop je vloerverf op onze website

Op onze website Brico - BricoPlanit, kun je snel en eenvoudig vergelijken en kiezen uit ons assortiment vloerverf. Bestel je verf met alle nodigde accessoires en laat alles thuis of in een winkel naar keuze bezorgen.