Filteren

  • Merken
  • Inhoud
  • Toepassing
  • Basis
  • Kleurenpalet
  • Afwerking
  • Prijs

Strak in de lak met de verf van Brico/Plan-it

Voorzie je huis van een strakke afwerking met onze professionele lakken. Bij Brico/Plan-it kun je kiezen uit bijna 600 verschillende kant-en-klare lakverven, waardoor je altijd de kleur vindt die past bij jouw smaak. We bieden verf van diverse populaire merken.

De schilder kan thuisblijven

Het resultaat van een professionele schilder, maar dan zonder de hoge kosten, wie wil dat nou niet? Met de kwaliteit lakken van Brico/Plan-it behaal je altijd een strak resultaat! Niet alleen geven ze je huis een frisse uitstraling, maar ze hebben ook nog eens een beschermend effect. De lak legt namelijk een dun laagje over de ondergrond, waardoor het materiaal is afgeschermd tegen vuil, water en krassen en zo langer mooi blijft.

Binnen en buiten lakken

Bij Brico/Plan-it kun je terecht voor binnen en buiten lak. Handig als je zowel de kozijnen aan de binnen en buitenkant van een nieuw laagje verf moet voorzien. Maar wacht, voordat jij enthousiast dat blik binnen of buiten lak opentrekt, is het belangrijk dat je eerst de ondergrond hebt voorbewerkt met een grondverf. Het laagje grondverf zorgt er namelijk voor dat de aflak verf beter hecht, met als resultaat een optimale en langdurige dekking. Voor het beste resultaat raden wij aan om twee lagen grondverf en twee lagen aflak verf met een verfkwast aan te brengen.

Verf in alle kleuren van de regenboog

Van zuurstok roze in de prinsessenkamer van je dochter tot rustiek bruin in je woonkamer: bij Brico/Plan-it kun je terecht voor lakken in alle kleuren van de regenboog. Met honderden verschillende soorten verf is de keuze enorm. Zit jouw favoriete kleur er toch niet tussen? Geen zorgen, kom gewoon in de winkel langs en dan mixen wij jouw droomkleur voor je. Bij Brico/Plan-it vind je naast matte lak ook hoogglans en zijdeglans lakken. Je kunt hierbij kiezen voor lak in blik of spuitverf lak.