1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Verven en accessoires
 4. Terug naar Betonverf

Betonverf

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Serie
  i

13 producten
Sorteren op:

Sencys betonverf zijdeglans donkergrijs 2,5L

Sencys betonverf zijdeglans donkergrijs 2,5L

Betonverf

62,

99

per L 25,20


Ontdek ons aanbod betonverf online

 Raadpleeg ons assortiment betonverf op onze site. Geniet van kortingen uit onze huidige folder. Vind onze beste merken terug zoals Sencys en Levis.

Een glansrijke betonnen vloer !

Iedereen weet dat een betonnen vloer niet het mooiste is om naar te kijken. En nochtans houd niets je tegen om die grijze kleur te behouden ! Dankzij de speciale verf voor vloeren van beton heb je niet meer nodig dan een verfpot en een aantal accessoires  om een nieuwe glans aan je oprit of garagevloer te geven. Brico | BricoPlanit stelt een gevarieerd kleuraanbod voor, aangepast aan jouw smaak. Een nieuwe kleur zal je balkon opnieuw doen stralen en een warme gloed aan je wasruimte of garage geven.

Nood aan hulp van een specialist? Twijfel niet om langs te gaan in een van onze winkels. Onze medewerkers staan steeds klaar om je raad te geven over het verven van je betonnen vloer of eender welk ander karwei dat je te wachten staat !

Ontdek andere speciale verven op onze site en herschilder je radiator, ondergrond van metaal of oppervlakken in PVC naar jouw smaak !

Koop je betonverf op onze site

 Op onze site kun je makkelijk en snel het aanbod betonverf bekijken en vergelijken. Bestel jouw betonverf samen met andere benodigdheden en laat de producten thuis of in een winkel naar keuze leveren.