Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Aankoopmogelijkheden
 • Afwerking
 • Basis
 • Inhoud
 • Serie
  Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie ook terug onder de productbeschrijvingen.
54 producten

Sencys radiatorlak zijdeglans wit 750ml
Sencys radiatorlak zijdeglans wit 750ml
Radiatorverf
Sencys radiatorlak zijdeglans wit 250ml
Sencys radiatorlak zijdeglans wit 250ml
Radiatorverf

Ontdek ons aanbod radiatorverf online

Raadpleeg ons assortiment radiatorverf online. Geniet ook van kortingen uit onze huidige folder. Vind onze beste merken zoals Hammerite, Sencys en Levis terug.  

Radiatoren die tegen een stootje kunnen

Door de hitte kan het helder wit van je radiatoren veranderen in grauw geel. De oplossing: speciale radiatorverf. Met het juiste gereedschap, goede radiatorverf en een slim stappenplan kun je je oude radiator weer zo goed als nieuw laten ogen.

Eerste stap: maak je radiator goed schoon

Voordat je de radiatorverf aanbrengt, raden we je aan eerst de radiator goed schoon te maken met ammoniak en eventuele roestvlekken te verwijderen met een staalborstel of schuurpapier. Bij veel roestvorming behandel je de plekken met antiroestprimer. Wanneer de radiator roestvrij is, kun je hem ontvetten. Gebruik hiervoor een speciale metaalontvetter die stof, vet en vuil verwijdert en de hechting van de radiatorverf verbetert. Tot slot plak je de wanden en vloeren af met afdekfolie. Zo kun je met een gerust hart de radiatorverf aanbrengen.

Goede raad voor een optimale aanbreng

Ga je de radiator verven? Kies voor speciale radiatorverf die hittebestendig en dekkend is, en niet vergeelt. Bij Brico – BricoPlanit vind je radiatorverf in verschillende kleuren, in pot of als spray. Breng twee lagen radiatorverf aan voor een optimaal resultaat.

Koop je radiatorverf op onze site

Op onze site Brico – BricoPlanit kun je snel en makkelijk vergelijken en kiezen uit ons assortiment radiatorverf. Bestel je verf samen met de nodige accessoires en laat alles thuis of in een winkel naar keuze leveren.