Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
SAVS Brandblus box - Vetblusser 6 liter + blusdeken - XL - 6L
SAVS Brandblus box - Vetblusser 6 liter + blusdeken - XL - 6L 2
SAVS Brandblus box - Vetblusser 6 liter + blusdeken - XL - 6L 3
SAVS Brandblus box - Vetblusser 6 liter + blusdeken - XL - 6L 4
Exclusivement en ligne

SAVS Brandblus box - Vetblusser 6 liter + blusdeken - XL - 6L

  • Complete brandblus box
  • Geschikt voor vetbranden
  • Inclusief manometer
  • Hoogwaardig glasvezel blusdeken
  • Eenvoudig ophangen met montagebeugel

Afficher les spécifications

119,

95

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? En savoir plus.

BrandblussersBrandpreventieboxSAVS producten

Description de produit

Bij een brand wil je het liefst zo snel mogelijk handelen.
In geval van brand is het van groot belang om snel te handelen om eventuele schade of letsel te beperken. Een goede brandblusser en blusdeken kunnen je hierbij een uitkomst bieden. Met de SAVS® Brandblus box ben je direct in het bezit van beide artikelen.

In het algemeen geldt dat als de brand klein is en je deze veilig kunt blussen met een blusdeken, dit de voorkeur heeft boven het gebruik van een brandblusser. Dit in verband met de restschade. Als de brand echter te groot is of niet veilig kan worden geblust met een blusdeken, is een brandblusser de betere keuze.

De brandblusser
Je kunt de eventuele schade of letsel enorm beperken met behulp van de juiste brandblusser. Deze schuimblusser van het merk SAVS® heeft een inhoud van 6 liter en heeft een blusrating van 21A 144B 75F. De blusser is zeer geschikt voor A- (vaste stoffen zoals papier, hout en textiel), B- (Vloeistoffen zoals olie, benzine en kunststoffen) én voor vetbranden (F).

De grote voordelen van de 6 liter SAVS® schuimblusser:


Vorstvrij -  Onze vorstvrije blusser zorgt ervoor dat je altijd op je blusapparaat kunt vertrouwen, ongeacht de weersomstandigheden.

Vetblusser -  Deze blusser is ook geschikt voor klasse F branden (vetbranden). Dat maakt deze blusser zeer geschikt voor de keuken en/of horeca.

Minder nevenschade - Het voordeel van een schuimblusser ten opzichte van een poederblusser is dat er veel minder nevenschade ontstaat. Poeder veroorzaakt vaak grote schade aan elektrische apparaten.

Met manometer -  Met behulp van de manometer bekijk je gemakkelijk of de druk nog voldoende is.

Veilige keuze - De hoogwaardige Europese kwaliteit is gewaarborgd volgens de protocollen van ISO 9001 en zijn gecertificeerd naar de hoogste kwaliteitseisen door Rijkstypekeur en zelfs MPA Dresden in Duitsland.

Handige montage - In de verpakking bevind zich een montagebeugel. Hiermee hang je de blusser zeer eenvoudig en stevig op.

Mobiak en SAVS®
Mobiak is een brandblusser producent in Europa met meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van brandveiligheid. Mobiak brandblussers worden in eigen fabriek in Griekenland gefabriceerd en wereldwijd verkocht. SAVS® produceert onder licentie van Mobiak deze hoogwaardige Europese kwaliteit is gewaarborgd volgens de protocollen van ISO 9001 en zijn gecertificeerd naar de hoogste kwaliteitseisen door Rijkstypekeur, MPA Dresden in Duitsland en diverse andere landelijke instanties.

--------

Het blusdeken
Het grote voordeel van een blusdeken ten opzichte van een brandblusser is dat er veel minder restschade achterblijft. Bij zo’n kleine of beginnende brand trek je aan de 2 hendels en plaats je het blusdeken over de brand. Hierdoor sluit je de toevoer van zuurstof af waardoor de brand zal doven. Let op: Het blusdeken is niet geschikt voor olie- of vetbranden.

De grote voordelen zijn:
Eenvoudig in gebruik - Bij een kleine of beginnende brand is een blusdeken meestal voldoende om zelf in te kunnen grijpen. Trek aan de hendels, plaats het deken over de brand en het zal gemakkelijk en veilig doven.

Hoogwaardig glasvezel - Doordat dit deken is gemaakt van glasvezel is het erg soepel. Hierdoor sluit het deken van 100 x 100 cm beter aan waardoor het effectiever zuurstof wegneemt en dus sneller de brand blust.

Minder restschade - Een blusdeken laat veel minder restschade achter dan een brandblusser. Je voorkomt hiermee dat het schuim of poeder problemen veroorzaakt aan bijvoorbeeld je apparatuur in huis.

Universeel in gebruik - Dit compacte blusdeken is geschikt voor verschillende situaties. Onder andere voor de keuken, caravan, boot of op kantoor. Hij kan van pas komen bij een vlam-in-de-pan maar is ook geschikt om een persoon in te rollen. Daarnaast kun je het blusdeken ook ophangen in de buurt van de BBQ.

Eenvoudige montage - De montage wordt je gemakkelijk gemaakt door middel van het sterke ophangoog. Ook wordt er een ophanghaak meegeleverd. Hiermee hang je het blusdeken op zodat je in geval van nood direct actie kunt ondernemen.

Is deze brandblus box van SAVS®, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met deze SAVS® brandblus box ben je voorzien van handige hulpmiddelen om direct actie te kunnen ondernemen in het geval van brand.
EAN:
  • 8720828068694

Caractéristiques de produit

  • Général
    BENOR keurmerk
    Type brandblusser
    Schuim
  • Caractéristiques techniques
    Hoogte
    0.5 cm
    Breedte
    100 cm
    Materiaal
    Anders
    Gemiddelde spuitduur
    46 sec
    Brandklasse
    A (vaste stoffen)
    Geschikt voor brandklasse
    Anders
    Vorstbestendig
    i
    Type druk
    Permanent pressure
    Diepte
    100 cm
  • Application
    Indicatie geschikt voor in de wagen

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten