Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Sanitair installatiemateriaal
 4. Terug naar Wateraanvoer & kranen
 5. Terug naar Fittingen
 6. Terug naar Knel 12mm

Knel 12mm

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Bevestiging/aanbreng methode

  Kleurfamilie

  Verkocht door

  Volume

  Binnen/buitengebruik
  i

  Gewicht

  Materiaal

  Merken

43 producten
Sorteren op:
i


Sanivesk knel Knie chroom 12x12mm

Sanivesk knel Knie chroom 12x12mm

Thuisbezorgd / Ophalen

9,

99

 1. 1
 2. 2

Bij Brico/Plan-it voordelig knel 12 mm verbindingen en installatiemateriaal kopen

Als je aan het werk gaat om je badkamer, keuken of toilet te verbouwen en je gaat een nieuwe waterleiding aanleggen of een oude waterleiding omleggen om nieuwe tappunten te maken, dan heb je het juiste installatiemateriaal nodig zoals knel 12 mm koppelingen en accessoires. Zo koop je bij Brico/Plan-it bijvoorbeeld voordelig een knel T-stuk 12mm, knel sok, knel eindkap en knel verloopset zodat je al het koperen leidingwerk vakkundig en veilig aan elkaar kunt zetten met een stevige knelverbinding. Toch een andere maat knelstuk nodig of kies je toch voor een soldeerverbinding? Kijk dan ook even bij onze knelfittingen in 15mm en knelfittingen in 22mm of onze soldeerfittingen in dezelfde maten. En alle fittingen die we verkopen zijn hebben Gastech en Kiwa keurmerk, dus kan je rekenen op een uitstekende en gecontroleerde kwaliteit.

Knelverbindingen aanleggen voor veilig en zeker installatiewerk

Als vakman en loodgieter kan je prima bij Brico/Plan-it terecht voor alle knelkoppelingen 12 mm en andere benodigdheden om waterleidingen en gasleidingen aan elkaar te verbinden. Maar ook alle handige doe-het-zelvers die zelf een leiding willen aanleggen vinden hier de juiste materialen. Knelfittingen worden gebruikt om een water- of gasdichte verbinding te maken tussen roodkoperen gas- of drinkwaterbuizen of tussen CV buizen, zonder deze te solderen. Het voordeel daarvan is dat deze koppelingen altijd weer losgehaald kunnen worden voor hergebruik. Daarnaast wordt de afwerking netter en het is een veiligere methode, want er is geen brander nodig voor het verhitten van de pijpen. Waar het gebruik van open vuur gevaarlijk is, bijvoorbeeld in de kruipruimte, is het dus een betere keuze. Het aanleggen van leidingwerk vergt wel wat precisie en je moet alle onderdelen in de juiste volgorde in elkaar zetten voor een waterdicht of gasdicht resultaat, maar met onze klusinstructies over het aanleggen van waterleidingen ga je goed voorbereid te werk.

Brico/Plan-it 12 mm knelverbindingen goedkoop online bestellen

Ga je aan de slag met knelfittingen of andere knelverbindingen in 12mm, dan heb je ook de juiste 12mm koperen buizen nodig die geschikt zijn voor het aansluiten van (drink)water. Het stevig monteren (eigenlijk ‘knellen’) van deze fittingen doe je het beste met twee steeksleutels of bahco’s die je bij onze afdeling handgereedschap kunt kopen. Heb je alles kunnen vinden voor je klus, dan kan je het installatiemateriaal eenvoudig al online voordelig bestellen, we leggen het dan klaar in jouw favoriete Brico/Plan-it-winkel of je laat het door ons thuis bezorgen!

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten