Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Schroeven
 5. Terug naar Constructieschroeven

Constructieschroeven

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Materiaal

  Verkocht door

  Merken

122 producten
Sorteren op:
i


Spax schroef IN.Force Wirox 6x140mm 20 stuks

Spax schroef IN.Force Wirox 6x140mm 20 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

18,

49

per stuk(s) 0,92


 1. 1
 2. ...
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6

Herken je deze situatie? Je probeert verschillende elementen aan elkaar te bevestigen en er ook voor te zorgen dat alles stevig zit. Helaas! Lijm is geen optie omdat het onderdelen zijn die je nog apart moet monteren. Brico en BricoPlanit kan je redder in nood betekenen. Onze constructieschroeven houden het geheel mooi samen.

Waarvoor dienen constructieschroeven ?

Met constructieschroeven kan je eenvoudig verschillende onderdelen aan elkaar monteren en ervoor zorgen dat het eindresultaat een solide geheel vormt. De schroefdraden van deze schroeven zijn over het algemeen zeer nauwkeurig en uitstekend. Daarnaast zijn Brico en BricoPlanit constructieschroeven enorm resistent en bieden ze daarom de mogelijkheid om bepaalde gemonteerde meubels of constructies, zonder ze te beschadigen, te demonteren en weer in elkaar te zetten. Natuurlijk is het beter om rustig aan te werk te gaan. Onze constructieschroeven kunnen in sommige gevallen zelfs na enkele jaren worden hergebruikt, vooral als je kiest voor schroeven van roestvrij staal. Wil je bijvoorbeeld van een oud tuinhuis af? Vergeet niet om het eerst te demonteren en de schroeven die het op zijn plaats houden, te bewaren. Die kunnen altijd nog van pas komen.

Wie aan schroef denkt, denkt aan schroevendraaiers. Voor lange assemblages of grotere projecten kan het soms wel lang duren en pijnlijk zijn voor de handpalmen om een schroevendraaier te gebruiken. In dit geval kan je ook kiezen voor een schroefmachine. Stel eenvoudig de draairichting van de schroefmachine in als je wilt schroeven of losdraaien en klaar is kees! Je schroeven zullen in een mum van tijd het hout indraaien.

De constructieschroeven bij Brico & BricoPlanit

Bij Brico & BricoPlanit vind je een breed scala aan constructieschroeven. Voor elke schroef heb je ook een zeer grote keuze aan soorten en maten. Voor ieder wat wils dus. Stel je voor, je hebt voor je verhuis veel schroeven nodig om je meubels te (de)monteren. Voor soortgelijke situaties verkopen wij ook schroeven in grote hoeveelheden, zoals dozen met meerdere stuks in tegelijk. Met zoveel constructieschroeven zal je nooit zonder zitten. Laat de schroeven niet rondslingeren en bewaar ze meteen in een opbergdoos om ze snel te vinden.

Raadpleeg nu het assortiment constructieschroeven in onze winkel of kies voor de gemakkelijke weg en bestel snel via onze website. Wil je meer informatie over de specifieke kenmerken van bepaalde constructieschroeven, bezoek ons dan in een van onze winkels. Wij helpen je graag verder.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten