image_1
image_1image_2image_3image_4

Worx reciprozaag/decoupeerzaag WX550.9 Trans4mer 20V (zonder accu)

 • LED-licht om de werkzone te verlichten
 • Moeiteloze en snelle zaagbladwissel zonder gereedschap
 • Pendelfunctie om efficiënt te werken
 • Reciprozaag & decoupeerzaag in één

Toon specificaties

124,

-
Betaal in de winkel met uw eco-cheques
Productomschrijving
Deze Worx reciprozaag/decoupeerzaag WX550.9 Trans4mer 20V Bare Tool is de perfecte combinatie van een reciprozaag en decoupeerzaag in één machine. De Worx WX550.9 heeft dus de voordelen van beide soorten zagen. De zaag is polyvalent voor alle soorten applicaties en is in staat te zagen door bijna alles (hout, steen, staal, aluminium, PVC). De reciprozaag kun je perfect inzetten op plekken waar je met een normale zaag anders niet bij zou kunnen.

Als je in een hoek aan het werken bent, dan kun je niet de beweging maken die je wilt met een normale zaag. Dan is de schrobzaagmachine de oplossing. De machine is dus in staat om lastige plekken en kleine hoekjes te bereiken.

De reciprozaag beschikt over een LED-lamp voor beter zicht in je werkzone. De schrobzaagmachine beschikt over een pendelstand om sneller te kunnen zagen. De pendelfunctie geeft de zaag meer kracht. Maar deze pendelfunctie hoeft niet gebruikt te worden met de zaagwerkzaamheden.

Je kunt moeiteloos en snel van zaagblad wisselen zonder behulp van gereedschap. Het gereedschap heeft een groot vermogen voor meer kracht. De verstelbare en pivoterende voet zorgt voor meer controle in het zagen van de verschillende materialen. Met de variabele toerentalregeling en snelheden ben je in staat efficiënter werk te verrichten.

EAN: 6924328302469

Specificaties
 • Technische kenmerken

  Nominale maximale toerental

  i

  3000 tpm

  Vermogen

  40 W

  Lengte zaaglint/blad

  20 mm

  Zwenkfunctie

  Ja

  Type stofafzuiging

  Niet van toepassing

  Met draaibare handgreep

  Ja

  Werkhoogte tafel

  0 mm

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Batterij
 • Gebruiksgemak

  Aantal standen

  2

  Met richtlaser

  Nee

  Met elektronische snelheidsregeling

  Ja

  Met werkverlichting

  Ja
 • Accessoires

  Accessoires bijgeleverd

  aluminium decoupeerzaagblad / decoupeerzaagblad voor houtsnijden / decoupeerzaagblad voor metaalsnijden / snijblad voor hout / decoupeerzaagbasis

Alternatieven