image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9image_10

Einhell tafelslijpmachine/bandschuurmachine THUS240 240W

 • Verstelbare werksteunen voor verschillende toepassingen
 • Instelbaar vonkenscherm voor veilig werken
 • 4 rubberen voetjes voor veilig en trillingsarm werken
 • Spelingsvrije kogelgelagerde as
 • Beschermkappen aan beide zijden gesloten

Toon specificaties

82,

99
Productomschrijving
De Einhell TH-US 240 tafelslijpmachine/bandschuurmachine is een zeer krachtige machine. Met deze machine zijn grove en fijne schuur- of slijpklussen moeiteloos uit te voeren op verschillende materialen, zoals hout en metaal. De slijp- en schuurmachine heeft een grove slijpsteen en een schuurband, die om een kogelgelagerde as lopen. De machine beschikt over een zware metalen behuizing en staat zeer stevig, om een veilige manier van werken te bevorderen.

De krachtige 240 W motor in de slijp- en schuurmachine maakt het mogelijk om uiteenlopende schuur- en slijpwerkzaamheden uit te voeren. Gebruik de schuurband voor het schuren van hout, of kies voor de slijpsteen om metalen voorwerpen te bewerken. Om vonken tegen te gaan tijdens het uitvoeren van deze klussen heeft de slijp- en schuurmachine een verstelbaar beschermglas tegen vonken. Ook de zijdelings gesloten beschermkap bevordert je veiligheid tijdens het slijpen.

Om de machine stevig vast te kunnen zetten op bijvoorbeeld een werkbank, hebben de voeten van deze slijp- en schuurmachine een trillingsreducerende werking. Dit komt door het feit dat de voeten van de machine gemaakt zijn van rubber. Ook het zware metaal van de behuizing van de machine bevordert de stabiliteit tijdens het klussen.

Zowel de slijpsteen als de schuurband kunnen eenvoudig in de juiste hoek worden gekanteld, voor het slijpen en schuren van verschillende voorwerpen. De slijpsteen heeft een diameter van 150 mm, de schuurband een breedte van 50 mm. Kies je ervoor om de schuurband verticaal te kantelen, dan heeft deze een lengte van 686 mm.

EAN: 4006825649956

Specificaties
 • Algemeen

  Garantie

  2 jaar
 • Technische kenmerken

  Nominale maximale toerental

  i

  2980 tpm

  Aantal versnellingen

  1

  Vermogen

  350 W

  Accu/batterij technologie

  Niet van toepassing

  Lengte schuurband

  686 mm

  Type stofafzuiging

  Niet van toepassing

  Droog/nat schuren

  Droog

  Met beschermkap

  Ja

  Gelijkspanning

  230 V

  Diameter asgat

  32 mm

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Netspanning

  Diameter slijpsteen droog

  150 mm
 • Uiterlijke kenmerken

  Breedte slijpsteen droog

  20 mm

Alternatieven