Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Xtrobb - Acculader 6-12v 6A
Xtrobb - Acculader 6-12v 6A 2
Xtrobb - Acculader 6-12v 6A 3
Xtrobb - Acculader 6-12v 6A 4
Xtrobb - Acculader 6-12v 6A 5

Xtrobb - Acculader 6-12v 6A

  • Intelligente lader voor 6-12V autoaccu's
  • Schakel tussen 6V/12V en laadstatus-LED's
  • Compact, licht en gebruiksvriendelijk

Afficher les spécifications

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? En savoir plus.

Batterijen & opladersXtrobb producten

Description de produit

LADER VOOR EEN 6-12V 6A ACCU

BATTERIJLADER - dit is een intelligente lader voor de populairste 6V en 12V accu's die worden gebruikt in de auto-industrie. Hij ondersteunt de meeste accu's die op de markt verkrijgbaar zijn. Hij is geschikt voor het opladen van auto-, motorfiets- en loodzuuraccu's van 20-65 Ah. Hij heeft een speciale schakelaar waarmee je hem kunt aanpassen aan een bepaalde accu. De gelijkrichter heeft een compact formaat, zodat hij handig en gemakkelijk op te bergen is.

6V en 12 V - het apparaat heeft een schakelaar waarmee we, afhankelijk van de behoefte, kunnen kiezen tussen 6V of 12V voordat we de accu opladen. Het kan gemakkelijk populaire auto-, motorfiets- en vele andere accu's opladen. Het is uiterst efficiënt, effectief en verbruikt weinig elektriciteit.

CHARGE LEVEL INDICATOR (oplaadniveau-indicator) - de gelijkrichter heeft 6 LED's met een percentage die het oplaadniveau van de batterij aangeven. Hierdoor kun je het apparaat opladen tot het geselecteerde niveau. Dankzij deze functie hoef je je niet af te vragen of de batterij voldoende is opgeladen - de oplader laat het je gewoon zien.

SPECIFIC - zwarte kleur; materiaal: plastic; uitgang: AC110V / 230V: DC 12V; vermogen: 4,2A; maximale laadstroom: 6A; 6 indicatielampjes; voedingskabels (lengte): 1,5 m; voedingskabel apparaat (lengte): 1,5 m; afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 8,5 / 16/18 cm; gewicht: 1,5 kg

SPECIFICATIES

zwarte kleur
materiaal: kunststof
uitgang: AC110V / 230V: DC 12V
vermogen: 4.2A
maximale laadstroom: 6A
6 indicatielampjes
voedingskabels (lengte): 1.5 m
voedingskabel apparaat (lengte): 1.5m
afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 8,5 / 16/18 cm
gewicht: 1,5 kg

Professioneel apparaat voor het opladen van accu's in auto's, motoren en motorboten. Is het universele moderne 6 / 12V oplader waarmee je verschillende soorten accu's kunt opladen: traditionele, lood-zuur, zelfbediening en onderhoudsvrij. Uiterst gebruiksvriendelijk, zodat iedereen gemakkelijk de accu kan opladen die het voertuig van stroom voorziet.

De gelijkrichter heeft een schakelaar waarmee je het vermogen kunt kiezen dat nodig is om de accu op te laden: 6V of 12V. Bovendien zitten er LED's op het paneel die de laadstatus van het apparaat in procenten weergeven. Het apparaat is extreem licht en klein, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen en opbergen in je auto of thuis.

HOE LAAD IK DE BATTERIJ OP MET EEN OPLADER?

1. Sluit de RODE laadclip aan op de POSITIEVE pool van de batterij.

2. 2. Sluit de ZWARTE laadklem aan op het chassis of motorblok van de auto. SLUIT HEM NIET RECHTSTREEKS OP DE ACCU AAN. (Bevestig de klemmen niet aan de carburateur, brandstofleidingen, geverfde of plaatmetalen carrosseriedelen).

3. Steek de stekker in een stopcontact en schakel de lader in.

COMFORTABELE HANDGREEP

Dankzij een speciaal handvat met uitsparingen voor de vingers ligt het handvat perfect in de hand, zodat je de lader gemakkelijk overal naartoe kunt verplaatsen.
SCHAKELAAR 6 / 12V

Met de schakelaar op het apparaatpaneel kun je de parameters aanpassen aan de batterij die wordt opgeladen. Om het vermogen te wijzigen, druk je gewoon op de rode knop op de juiste plaats.
LEDS

Het apparaat heeft 6 LED's met een percentage die aangeven in welke mate de batterij is opgeladen. Dankzij deze LED's hoef je je niet af te vragen of de accu klaar is om je voertuig van stroom te voorzien.
COMPACTE AFMETINGEN

Doordat de lader licht is en kleine afmetingen heeft, is hij gemakkelijk op te bergen, zowel in de auto als thuis.
EAN:
  • 5900779937147

Caractéristiques de produit

  • Accessoires
    Type accu/batterij accessoire
    Battery charger

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten