image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9image_10

Kärcher nat-en droogzuiger WD 4 S 1000W

 • Vlakfilter in filtercassette, voor het verwijderen van het filter zonder contact met het vuil
 • Vliesfilterstofzakken voor betere stofopvang
 • 'Pull & Push' vergrendelsysteem voor het eenvoudig openen en sluiten van het vuilreservoirPraktische blaasfunctie
 • Roestvrij stalen vuilreservoir met een capaciteit van 20 liter
 • Prakische opslag voor kabel toebehoren

Toon specificaties

159,

-
Productomschrijving
De WD 4 S multifunctionele nat-en droogzuiger heeft een energieverbruik van 1000 watt. Deze middenklasse alleszuiger heeft een zuigkracht van 220 watt. Hij is uitgerust met een robuust en corrosiebestendig roestvrij stalen vuilreservoir van 20 liter, een snoer van 5 meter en een zuigslang van 2,2 meter.

Het vlakfilter in de filtercassette, kan heel snel worden verwijderd door hem simpelweg uit te klappen zonder het minste contact met het vuil. Met dit filter kan je zowel droog stof als vloeistoffen opzuigen zonder het filter te moeten vervangen.

De vloerzuigmond met clips zorgt voor een optimale vuilopname van alle soorten vuil. Verwissel eenvoudig de borstelstrips of rubberen strips als je begint aan een (andere) reinigingstaak. De vernieuwde vliesfilterzakken hebben een verhoogde filtercapaciteit, een hoge scheurweerstand en een langere levensduur. De gebogen handgreep kan eenvoudig los gekoppeld worden van de zuigslang, zodat je elk toebehoren direct op de slang kan aansluiten. Met de handige parkeerpositie kan je de zuigbuis of de vloerzuigmond tussentijds gemakkelijk opbergen tijdens werkonderbrekingen. Verder beschikt de WD 4 S over het 'Pull & Push' vergrendelsysteem voor het eenvoudig openen en sluiten van het vuilreservoir, een ergonomische draaggreep en uiterst handige opbergruimte voor kabel en toebehoren.

EAN: 4054278661841

Specificaties
 • Algemeen

  Type materiaalopvang

  Combinatie

  Type stofzuiger

  Nat/droogzuiger

  Garantie

  2 jaar
 • Technische kenmerken

  Capaciteit stofzuigerzak

  20 L

  Nat/droog

  Combinatie

  Met HEPA-filter

  Nee

Alternatieven