Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Segway Cube 1000 Draagbaar Power Station
Segway Cube 1000 Draagbaar Power Station 2
Segway Cube 1000 Draagbaar Power Station 3
Segway Cube 1000 Draagbaar Power Station 4
Segway Cube 1000 Draagbaar Power Station 5
Segway Cube 1000 Draagbaar Power Station 6
Exclusief online

Segway Cube 1000 Draagbaar Power Station

  • 1024wh
  • Lifepo4 accu
  • Aluminium behuizing

Toon specificaties

1099,

-

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

PowerstationsSegway producten

Productomschrijving

Segway Cube 1000 Draagbaar Power Station


De Segway Cube 1000 is een krachtpatser van een powerstation, ontworpen met een slim en stapelbaar accupakket. Met een indrukwekkend uitgaand vermogen van 2200W en de mogelijkheid om de batterijcapaciteit uit te breiden tot meer dan 5kWh, staat deze powerstation garant voor robuuste prestaties en toekomstbestendigheid.


Belangrijkste kenmerken en voordelen

- 1024Wh LiFePO4 accu

- Uitbreidbaar tot 5120Wh met stapelbare accu's

- Constructie van magnesiumlegering

- IPX3 en IP56 spatwaterbestendigheid

- 2200W continu vermogen, met een piekvermogen van 4400W


Segway Powerstations - innovatieve energieoplossingen


De Segway Cube 1000 vertegenwoordigt het pionierswerk van Segway op het gebied van draagbare energievoorziening, een natuurlijke uitbreiding van hun expertise in elektrische mobiliteit. Met een uniek stapelbaar batterijsysteem onderscheidt Segway zich in de wereld van powerstations.


De Cube is opgebouwd rondom een magnesiumlegering frame en bestaat uit een bedieningsunit met één of meerdere stapelbare LiFePO4-accu's van elk 1024Wh.


Met zijn 2200W uitgaand vermogen en een piekvermogen van 4400W, dankzij Segways R-drive technologie, biedt de Cube een breed scala aan toepassingen. Van campinguitjes tot het ondersteunen van apparaten zoals koelboxen, elektrische fietsen, ventilatoren, haardrogers, airco's en grasmaaiers, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.


Veelzijdige uitgangen voor diverse apparaten


Met 12 verschillende uitgangen biedt de Cube de mogelijkheid om verschillende apparaten tegelijkertijd van stroom te voorzien. De bedieningsunit beschikt over drie 230V AC-uitgangen, zes USB-poorten (waarvan twee 100W-poorten), een auto-laadpoort tot 136W en twee DC-poorten tot 68W elk.


Opladen en uitbreiden - eenvoudig en efficiënt


Het opladen van de Cube kan via de meegeleverde stroomkabel, een auto-laadkabel, een draagbaar zonnepaneel of een combinatie hiervan. Met de snellaadfunctie kan de Cube in slechts 1 uur en 15 minuten volledig worden opgeladen via het stopcontact.


Als de standaard 1024Wh batterijcapaciteit niet voldoende is, kunnen één of meerdere extra Segway-accu's worden geïntegreerd, waardoor de totale capaciteit kan worden uitgebreid tot maar liefst 5120Wh. Het proces is eenvoudig en behoudt de integriteit van het systeem.


Langdurige prestaties en veiligheid


Met betrouwbare LiFePO4-accu's biedt de Cube een lange levensduur, met nog steeds 80% capaciteit na 4000 laadcycli, wat gelijk staat aan meer dan 10 jaar intensief gebruik.


Bovendien fungeert de Cube als een UPS-back-up, wat staat voor Uninterruptible Power Supply. Dit zorgt voor naadloze stroomvoorziening tijdens stroomuitval, essentieel voor kritieke apparatuur zoals medische apparaten of computernetwerken.


Hoogwaardige technologie en connectiviteit


Segway heeft uitgebreide veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd in de Cube, met een IP56 en IPX3 waterbestendige magnesium behuizing en meerlaagse waterdichte batterijmodules. Via de Segway App kunnen gebruikers eenvoudig instellingen aanpassen en de status van de Cube monitoren.


Segway Cube: de toekomst van draagbare energieopslag


Net zoals Segway de elektrische mobiliteit heeft getransformeerd, richt het bedrijf zich nu op de draagbare energieopslagmarkt, met de Cube als symbool voor innovatie en vooruitgang. Met geavanceerde technologieën en toepassingen staat de Cube klaar om de volgende generatie powerstations te definiëren.

EAN:
  • 8720254406787

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Energieklasse
    A+++
    Hoogte
    28.4 cm
    Breedte
    35.4 cm
    Motor luchtgekoeld
    Uitgangsspanning
    230 V
    Materiaal
    Aluminium
    Piekvermogen
    4400 W
  • Gebruiksgemak
    Indicatie functioneert met benzine/diesel

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten